Herşeyi ayri ayri yikarim. Elimizi yuzumuzu sildigimiz havlular 90 derecede en az 3 saatlik programda, ic camasirlarimiz esiminkiler ve benimkiler ayri olmak kaydiyla onlarda 90 drc. 3 saat, nevresimler sadece 60 derece, tisortler ve kazaklar trikolar 60 derecede bozuluyorlar diye once 30 dk/30 drc kisa programa ve makinadan cikarmadan 40 drc 1.30 saat devam ettiririm. Bornozlar atletlerle 90 drc. Şu siralar evden cok cikmadigimiz icin 7 yaş oglumunkiler ve benim evde giydigim tisortleri hani ter kokusu yemek kokusu ciksin oyle bi sudan gecsin diye 30 dk kisa programa bazen.Perdelerde 40 drc.1.30 dk. Beyaz tisortler 3 tane olsa bile ayri acarim asla karistirmam. Mesela havlulara, ic camasirlara, perde yani ağarmayacak seylere tambura mutlaka beyaz sabun atarim ve deterjan olarak sivi+toz beraber kullaniyoru her seferinde. Camasir suyu belli bir yerden sonra sarartiyor ve ic camasirlarinin lastiklerini bozuyor ama yinede koyuyorum tisortlere koymuyorum camasir suyunu ama. Sadece ic caasirlarina.
90 ︎︎︎︎︎︎︎︎ ︎︎︎︎︎︎︎︎︎ᗪ乇尺乇匚乇ᗪ乇 ㄚ|Ҝ|ㄚㄖ尺ㄩ爪
1,502,255 soru
24,528,778 cevap
359,877 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın