0 oy
763 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar merhaba.1 senedir şuan oturduğum evde oturuyorum.Benimle aynı gün yan daireme yeni evli çift taşındı.Ayak üstü tanıştık 1 sene önce.Kiz samsundan gelmiş burada kimsesi yok.Babasi yeni vefat etmiş 2 3 ay oluyor vefat edeli.Yeni bina olduğu için duvarlar ince bizim sesler onda onların ki bizde.Her Allahım günü kavga ediyorlar.Esininde ağzı çok bozuk kıza etmediği küfürler kalmıyor.Dun en sonunda yer gok inledi.Kiz sınır krizi geçirdi ben senin olmuş babama anneme hakaretlerini kufurlerini duymak zorunda mıyım.Dayagini çekmek zorunda mıyım diye diye ağladı.Cok üzüldüm.Burada yalnız.Musait bir zamanda kahveye mi cagirsam diyorum.Birseye ihtiyacı olduğunda dertlesebilecegi biri olsun diye.Dun kek yaptım götürmek için ama çekindim vermeye yanlış anlar diye.Siz olsanız çağırır mıydınız.

Güncel: Arkadaşlar ben tatildeyken daha önce komşularım sese polis çağırmış Alt katımızda da 2 polis oturuyor bir kaç kere müdahale ettiler.Hatta polisin esi çocuk yokken konuşmuş kızla.Birbirimize alışmaya çalışıyoruz.Sikayetlik bir durum yok demiş.

11 Cevaplar

+2 oy
(164,059 puan) tarafından
kahveye degilse lavga ani polis cagirsan keske
(161 puan) tarafından
Kavga anı polis cagıramiyorum apartmandakiler ben tatildeyken çağırmışlar.Kiz annesinin yanına samsuna girmiş sonra geri dönmüş evine barışmışlar yani ama dün yine kıyamet koptu komşular falan cıktı apartmana sese
(164,059 puan) tarafından
iste tamda o an aramalisin polisi yaa kadin adamin elinde kalsa erkek gucu cok farkli allah gostermesin bi yumrukta ölebilir
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gelirmiki o adam.onuda şaşmaz ******** sahsiyetsiz kişilik.. böyle şiddet uygulayan küfür eden adımlardan nefret ediyorum bulmuş sessiz kızı istediğini oynatıyor gelsin bizim gibisine yapsın bakalım dünyayı dar ederim ona
(161 puan) tarafından
Güven sorunları da vae sanırım daha önce sitenin bahçesinde bile kavga ettiler bir sürü insan bahçedeydi herkes şahit oldu çocuk alyans takmadı diye kız olay çıkardı.Bilmiyorum valla bir yandan üzülüyorum bir yandan da uzak mi dursam diyorum şaşırdım kaldım
0 oy
(382 puan) tarafından
Duydugunu pek anlamasn canm anlarsa daha fazla uzululebilir evet arkadas olma fikrin guzel ama sen bsy falan soyleme bu konularda eger otrup sohbet imkannz olursa brak o anlatsn anlatrsada duydum sizi feln deme kendini kotu hisseder kız uzuldm valla kza ya 
(161 puan) tarafından
Yok ben duyduğumu zaten söylemem ama onlar biliyor herkesin duyduğunu daha önce ben yokken polis falan çağırmış komşularım seslerine  kız bir süre annesinin yanında kalmış sonra geri dönmüş evine
(382 puan) tarafından
Hmm anladm cnm valla isi cok zor bide yeni evli diyosn bari cocuk feln yapmasa oyle bi insanla omur mu gecer
0 oy
(1,107 puan) tarafından

Aynen kahveye çağıra bilirsin tanışmak için  kimsesi yoksa içini döker zaten sana :ermm:

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Çağırmam zaten korona var samimi komşularımı bile kabul etmiyorum şu durumda ama numarasını isterim su korona bitsin gidip gelelim birbirimize benimde burda çok kimsem yok falan derim bıseye ihtiyacın olrsa çekinme derim kesinlkle
(2,290 puan) tarafından
Korona mi kaldi yav
(4,959 puan) tarafından
Nerde yasiyosun canım sen korona kaldı mı derken..
(2,290 puan) tarafından
Yasaklar kalkti vakalar düştü maske yasagi bile kalkti kalkacak herkes deli gibi geziyor...
(4,959 puan) tarafından
Yasaklar geçen sene bunun çeyreği bile yokken konulmuştu millet alıştı devlet de artık saldı çayıra aşı da çıktı nasılsa diye yakınını sevdiklerini kaybetmeden insanlar ciddiyetin farkında değil..
0 oy
tarafından
Kavgayı duyduğun an polis çağır 
0 oy
(6,513 puan) tarafından

Ayy çok üzüldüm  :'( 

0 oy
(84 puan) tarafından
Bir kahveye çağırıp dertleşebilirsin 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kız öle bı durumda ara polisi gelsin
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ah kimsesizlik zor.. Allah kocasını islah etsin 
0 oy
tarafından
Nasil daraldım okurken biz esimle 5 yul oyleydik hergun aglardim komsum qradi kim oldu diye cok zordu ama gecti esimden nefret edip kaynanami cok seviyordum meger o yapıyormuş simdi esim cok iyi Rabbim herkesin muhabbetini arttırsın huzursuzluk cok zor

İlgili sorular

+4 oy
14 cevap 641 göst.
0 oy
11 cevap 1,105 göst.
22 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 713 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 593 göst.

Kategoriler