0 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim oğlum 18 aylık çelik kapıyı açamıyordu normalde bizde de hiç kapı kilitleme alışkanlığı yoktur neyse geçen annem aşağıdaydı gelin dedi ben de oğluma hadi gidelim dedim o ara balkona çıktım anne anahtar var mı diye sormaya bir dakika bile sürmedi bi geri döndüm oğlum çelik kapıyı açmış dışarı çıkmış Allahtan yukarı merdivenlere doğru gitmiş yoksa yuvarlanıp düşerdi. Bu olaydan sonra sürekli kapıyı kilitliyorduk sabah eşim işe gitti ben kapıyı kilitlememişim dün gece dışarı çıktık geldiğimizde oğlum uyumuştu ayakkabılarını çıkarıp koridora attım dışarı çıkarmadım sabah bi baktım almış ayakkabılarını dışarı çıkarmış kapıyı açmış yine hemen fırladım arkasından. Ben böyle ufak tefek atlattım ama çocuklar dışarı çıkıp gidebilir kaybolabilir merdivenlerden yuvarlanabilir veya asansörlü binalarda daha büyük riskler var lütfen çocuğumun boyu yetmiyo nasılsa demeyin bir anda yetişiyolar

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amannn çok tehlikeli 
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bizde sürekli kitleriz geçen ablamlar geldi benim oğlum da 17 aylık kapıyı açtı şok oldum o günden sonra daha çok dikkat ediyorum
0 oy
(1,297 puan) tarafından

Valla benim kizda aciyo kapiyo kilitliyorum hep aciyo merdivenlerden asagi iniyo daha 19 aylik bi kezde ayy deyince bile yuregim titriyo ben kapiyi devamli kitli tutsrim kim acik biraktiysa kapiyi acmis gitmis disar tek basina bide yola gitmis allahim bi anda dur bakim dedim kapi acikti eyvah cocuk gitti kesin dedim :'(cok kotuydu suan herkesi tembihliyorum acmayin diye

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 396 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
17 Nisan 2023 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 944 göst.
5 Mart 2019 Diğer kategorisinde bnern (45 puan) tarafından soruldu

404,856 soru

12,128,073 cevap