+1 oy
340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (325 puan) tarafından
Eşim bu aralar beni çok bunalttı ben de memleketine gitmesini isteyeceğim ama çok etki altında kalır hemen etkilenir eltim ve kaynanamla aram iyi değil gitmese de hergün kavga hakaret bebeğimn etkilenmesini istemiyorum ne yapmalıyım sizce ben ailemn yanına gidemem bu arada

3 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından
İlla bence bir yere gitmeye gerek yok yada yollamaya biraz ara verin aynı evde kalıp boşanmaya karar veren çiftler bile aynı evde kaliyo ki siz evlisiniz biraz müsaade edin birbirinize 
(325 puan) tarafından
Ya duramıyoruz ki canm sudan sebeplerle kavga esiyoruz yıpratyrz birbirimizi
(252 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisiniz kuzum ilk evlendigimizde bizde inan her hafta bazen her gün kavga ediyorduk çok şükür rayına girdi
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
Canm eşine ya Vedud oku üfle ve evde bakara süresini aç netten evin içinde okunsun
(325 puan) tarafından
Allah razı olsun hep okurum zaten 8 yıllık evliyiz başta herşey iyiydi ailesi yedi bitirdi bizi bi görsen var ya güya çok iyi gözükürler mesela bm düğünmde bir sorun olmuştu çok üzülmüştüm sonradan kaynanamn Oh iyi olmuş dediğini kulağımla duydum
(31 puan) tarafından
Bu aileler neden cocugunun huzuru gitsn ister ki ya benm kardesımın kaynanasida cok fenaydı hocaya gitti annem dua okudu düzldi smdi fena ama ayırmaya calısmıyor en azından Allah yardımcın olsun canm
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Illa gitmesine gerwk yok heraeyden kavga ediyorsaniz bi sure konusmayin yani  bir birinizle 

İlgili bir soru bulunamadı

411,422 soru

12,384,729 cevap

43,447 kullanıcı

Kategoriler

...