0 oy
568 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar kanalında bir akrabam kınama bir tencere atmışsın kaynanam da onu evine götürmüş dolabına koymuş Benim haberim olduğunu bilmiyor Bana da hiç söylemiyor ve vermiyor Sizce istemedim miyim yani bilmiyorum Bazı kendi için olmuş Bana da hiç söylemiyor Senin böyle bir tencere var gidip istesem Evim bizim komşu verdiği bir tencereyi ver diye

14 Cevaplar

+3 oy
(1,067 puan) tarafından
Aman  Altı üstü tencere yaa takımıninda değil ki takım bozulmuş desen. O aç gözlülük yapmış sen bari tok gözlü ol. Ne saçma şeylere takiliyosunuz
-Reklam-
+1 oy
tarafından

İ͎s͎t͎e͎m͎e͎m͎  b͎e͎n͎  b͎a͎ş͎ı͎n͎a͎ ç͎a͎l͎s͎ı͎n͎ t͎e͎n͎c͎e͎r͎e͎y͎i͎ 

(1,615 puan) tarafından
Peki bu yazı şekli niden böyleee
tarafından
Eheheee yaa fonds var onu yükledim oyüzden böyle oldu ama tuşları hoşuma gitmedi oyüzden de sildim
+1 oy
(5,213 puan) tarafından
acaba giden sadece bi tenceremi diye düşünürüm ben
+1 oy
tarafından
Arkadaşlara çok basit gelmiş ama bir iğne bile olsa hırsızlık yapmış başka açıklaması yok bence hiç hoş bı hareket değil bugün habersiz tencere alan yarın başka bı şey alır götürür tencereyi isteme ama bildiğini belli edecek bı şey söyle laf sok
(3,546 puan) tarafından
Seni bol bol artılıyorum aynen öyle. Yarım öbürgün evini emanet etmek istese ve evden bişi kaybolsa direk aklına o gelecek. Dolabı acın ca söyle anne bu benim değilmiydi diye. O utansın. Vermek isterse falann yok kalabilir sende diye söylemesi gerek bir tencere evet ama işin ucunda hırsızlık var.
0 oy
(77 puan) tarafından
Hadi ama cevap
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ben olsam istemem  1 tencere habersiz almasi hos degil zaten bide cumleleri doğru yazmamişsin zar sor anladim ne yazdigini:)
0 oy
tarafından
Ben istemem 
0 oy
(164,055 puan) tarafından
bi tencereye tenezul ettiyse almam ben yaa
0 oy
tarafından
Ben olsam asla istemem bir tencere icin hele :)) bana komik geliyor demek lazım.olmus almis bosver kirma kadini
0 oy
tarafından
Tenceren mi yok ?
0 oy
tarafından
Kayınpeder bnm Ocak üstünü gitmiş eltinin anasina vermiş benden habersiz bn de dilime geldikçe söylerim.istemedim geri de.bos ver cnm.o sana muhtaç kalmış almış.lafi geldikçe biri tenceremi çalmış diye laf çarp yeter bence.
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Belki vermeyi unutmuştur kötü dusunemedim gene
0 oy
(31 puan) tarafından
Bir tencere için konuyu acmsm hiç ne gerek var kı zaten 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 600 göst.
0 oy
2 cevap 291 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu