0 oy
827 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Biraz once esimin instagram hesabı diye bir post açmıştım ben esimin bilgisayarından baktim e postasına girdim instagramini yeniden açmak için şifre almak istedim e postaya gönder dedim şifreyi yeniledim ama başka bir hesap açıldı o acılan hesapta kendi adı değil fakat takip.edilenler hep açık saçık bayanlar hatta gece geç saatlerde msj atılmış bayanlara bu hesap esiminmi oluyor yani eğer öyleyse gerçekten esimin bunu yaptığına inanamiyorum

24 Cevaplar

0 oy
(17,704 puan) tarafından
Ee yani başka kimin olacakki. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşin tam bi şerefszmiş

0 oy
tarafından

Evet onun oluyo cunki e posta eşine ait 

Ne yazmis msjlarda 
(59 puan) tarafından
Hep açık saçık bayanlar gece yarıları mesajlar atılmış beyaz çok yakismis yazıyor  birinde
tarafından
Pislik adam Rabbim yardimcin olsun
0 oy
(164,043 puan) tarafından
tabi esin fake hesap acmis
(13,313 puan) tarafından
Yaa Sevda sen bari yapma. O açık saçık bayanlar takipçi satın alıyorlar oradan mesaj atıyorlar. Bir ara babamın Facebook a dadandılar zor kurtardım.
(15,966 puan) tarafından
Aslı mesajlar da varmış takipçi satın alsa mesaj vs olmaz bot hesap olut
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Nefret ediyorum şu sosyal medyayı düzgün kullanamayan insanlardan ya :( 
0 oy
(18,684 puan) tarafından
İnan bacım inan yapmış 
(59 puan) tarafından
Eşimin böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan dahi geçmez yani esimi herkes sever sayar güzel bir mesleği var gerçekten onun yaptığına inanamıyorum inanmak istemiyorum
(18,684 puan) tarafından
E postasini biri çalmadiysa o eşin büyük ihtimal  meslekle alakası yok şahsiyet meselesi bundan sonra napacagin önemli
(4,687 puan) tarafından
Tarihi ne zaman bak bakalım belki çok eskidir
0 oy
tarafından
Eşinin hesabı canm niye sosyal medyayı doğru düzgün kullanmiyorlarsa
0 oy
(862 puan) tarafından
Eşinin e postasına başkası kurmuş olabilirmi varmı abisi kardeşi paylaştığı böyle hesaplarını 
(59 puan) tarafından
4 tane kız kardeşi var baska erkek kardesi abisi yok bende esime hiç konduramıyorum suanda çok şaşkınım gercekten
(862 puan) tarafından
Bende ilk kötü düşünme belki birinde vardır o açmıştır dicektim sor eşine
tarafından
Bence kondur onun eposta adresine kimse giremez bunun çalıştığı konum falan alakası yok senin haberin yokken yemiş haltları..  soracaksın tabikide sonuna kadar inkar edicek yok karıcığım yaptim mi demesini bekliyorsun hicbir erkek bunu demez
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım tarih ne 
(59 puan) tarafından
Mart nisan mayıs bu tarihlerde hep var konusma
(4,687 puan) tarafından
2021 yani eminsin dimi
(59 puan) tarafından
Tabi hatta ramazan bayramının ilk günü iyi bayramlar yazmis birisine 5 6 kişiyle konuşması var tek de degil
(4,687 puan) tarafından
Onların hepsinin ekran görüntüsünü al ilk önce bunu neden yaptın diye sor baktın arsızlaşıyor o zaman ne yapacağın sana kalmış ama delilin olsun bu bir ihanettir
(59 puan) tarafından
Aldim zaten ben adliyede memurum banada bunu yapiyorsa
0 oy
tarafından
Eşinin maili ise onun. Demek ki diğer hesap telefon üzerine kurulu 
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Hesap eşinin canım bence gözü dışarıda eşinin.. Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Eşin başka fake hesap açmış bacım. Şimdi yalan uydurur arkadaşım açmıştı benim e postamdan diye
0 oy
(10 puan) tarafından
Benim mahmudum yapmaz meselesi daha
0 oy
(13,313 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Üyelik satın alıyorlar bacım instagramı biliyon takipçi sayısını biliyon bunu bilmiyon yazık la sizin adamlarınıza. 

(13,313 puan) tarafından
Siz de geniş dediniz ben de uyarı veriyor o zaman :D
(4,234 puan) tarafından
Vermek istersen ver özgür değil miydik zaten eşine özgür olan hiç tanımadığına neler neler olur ne istiyorsan yap :D
(145 puan) tarafından
Valla Güldüm sana Aslı birde çok biliyormuş gibi savunma yapmış :) adamın e postasını çalmışlar sahte hesap açmışlarda sonra takipçi kasmışlar . Birde bu takipçiler hep bayan ama nedense hiç normal insan yok birde bı sahte hesabı açanlar kızlara mesajlar atmışlar bayramını mübareklemişler . Seni suya götürüp susuz getirirler bu mantıkla dikkatli ol bence
(13,313 puan) tarafından
Bi gidin bacım kendinize bakın siz işten anlamayıp yorum yapın sadece.
(145 puan) tarafından
Mantıklı açıklaman yok ki kuzenim dedi diyorsun :) adamın sanki 1milyon takipçisi var çok fenomen de çıplak karı takip ettiriyorlar sitede sahte hesap açıp mesaj attırıyorlar birde . Bayram mesajı hemde bak öylede düşünceli bir hırsız iman sahibi bayram mübarekliyor ay çok eğlendim senin gibi karısı olan ne şanslı :) Cemal’im yapmaz gibisin :) :)
0 oy
(16,361 puan) tarafından

Sorsan derki 

İşyerindeki ark benim e postam ile açtı 
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Malesf eşinin kullandığı istegram cnm geçmiş olsun
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Onun e postası olduğuna göre..ama msjlar bak eşinin kendi olduğunu belli eden bisey bul emin ol..çünkü bi ara eşimin de cıktı tel.nosu üzerine bi hesap meğer arkadaşı açmış msjlarda gördüm kızla konuşmasında falan..
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Maalesef  eşinin  canım  tabi  başkası  çalmadıysa  e postasını 
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Onun e postasıysa eşinin dir yani 
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Esin fake hesap acıp karılara yürümüş bacım. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 450 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zehramutu (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eliftpe (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,076 göst.