+1 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (251 puan) tarafından
Bebegim 17 günlük oldu 9 a düşmüştü en son hala uyanmıyor uyanmakta zorluk çekiyorum uyandırmasam 5 saat uyur napabilirim hanimlar gunde 6 7 kez bez de değiştiriyorum ustelik kaka yapmasi da yemesi de iyi ama neden atlatamiyor anlamıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Yardimci olursaniz sevinirimm
-Reklam-
0 oy
(718 puan) tarafından
Bazen uzayan sarilk plabiliyor idrsr yolu enfeksiyonudqn da kaynaklana biliyor
(251 puan) tarafından
Cok uyumasi mi sarilik uzamasi mi cnm
(718 puan) tarafından
Tabi sariliktan uyur cocuk mutlaka doktora goturun
0 oy
(549 puan) tarafından
Doktora götürsene benimkinin de doğduğunda vardı sarılığı birgün boyunca hastanede ışığın altında yatırdılar geçti sık sık emzir
(251 puan) tarafından
Götürdüm canim 9 olunca degeri yatis vermedi
0 oy
(14,408 puan) tarafından
Uzayan sarılık oluyor kuzenimin 1.5 ay sürdü 
0 oy
(11,690 puan) tarafından
Canım anne sutu sarılıgıysa takma kafaya beslemeye devam benımkı nın neredeyse 2 aylıktı gectıgınde 
0 oy
(185 puan) tarafından
Bırakın uyusun zaten hep uyurlarki bu dönemde.. siz emziriyirsaniz alın emzirin o uyurken çenesine alttan müdahale edin başlar emmeye çabuk yorulur emmesi durdukça siz uyarı verin biraz daha emer..

Atlatır merak etme sarılığın sebebi bakıldı mi bazen anne sütü sarılığı oluyor bu zararsız benimki öyleydi uzun sürdü emzir bir şey olmaz denildi değeride 9 du..

Bazen anne bebek kan uyuşmazlığının verdiği sonuçtan sarılık devam edermiş bununla ilgili bir tedavi yapıyorlar mi bilmiyorum tabi.. benim oğlandaki sarılığı araştırmaların bu testler yapıldı 
0 oy
(931 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim kızımın sariligi Bi buçuk ay sürdü çok şükür atlattı Bi gün hastanede yattık sarılık için bol bol emzir mama ver dediler ne yaptıysak geçmedi sonra bıraktım kendiliğinden geçti uykusu yoktu kızımın halıda aynı uykusu yok 
0 oy
(644 puan) tarafından
Cnm benim bebegim hic sarilik gecirmedi sukur bizim burda mardinde ikşut otu var onu her gun bir bardak icerdim sütüme gecerdi dogum yaptigimdan beri annrm kaynatip iciriyirdu sende bu otu bulabilirsen al derim 
0 oy
(703 puan) tarafından
Değeri iyi yüksek değil sınır da değil sık sık emzirin Allah'ım şifa versin
(251 puan) tarafından
Yüksek degil ama yine de neden kendi uyanmiyor anlamadjm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 92 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 207 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
23 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 165 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (518 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,436 cevap

36,638 kullanıcı

...