0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün dayım geldi onun aracılığıyla barışdık kizkardeslerimde bugün gelecekdi dün konuşdum ne yapacaksınız yarın anne bilmiyorum dedi bugünde saat 11 gibi aradım tekrardan maltepe'ye kadar giddcez dedi kahvaltı yaptınızmı siz dedim evet dedi sonra girmişler Kızkardeşimi aradım nerdesiniz geliyonmu dite sordum daha değil  annem dayımı falanda alıp kahvaltıya gitmişler bende gidecem yanlarına diyince annemi arayıp nerdesinizki diyerekden ağzını yokladım geziyoz dedi ee amaa kahvaltı ya girmişsiniz bana neden demediniz ki bende gelirdim zaten evde  çok bunalıyorum diye söyledim bişey demedi belli etmedim ama çok üzüldüm onlar dışarda keyif yapıyo bende evde oturuyorum acaba ben mi abartıyo olabilirim hamilelikden dolayı kızlar  

2 Cevaplar

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Onlar ayrı artık tabi insan burukluk yaşıyor ama üzme kendini sende eşinle çık gez biraz iyi olur 
tarafından
Yokki evde malesef yanlızim bayramlasıp çıkdı evden zaten cepdede yok 5 kuruş nere gitcezki bende annemlerle vakit geçiririz diye düşündüm eşimde bana eğer çıkarsan anahtari birak dedi belli olmaz belki gitmem dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
zamanla düzelir aranız kuzum biraz bekle kendini üzme kuzum
tarafından
Yaa ne bilem derya zaten yanlızım ben burda okadar kişi geliyo gidiyo ben tekim demedi bana gidelim diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
+7 oy
40 cevap 1,006 göst.
15 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Elif34 (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.

Kategoriler

1,497,411 soru