Merhaba ,Allah hepimize iman ile yaşamayı ve ölmeyi nasip etsin, Gerçek müminler ancak Allah'a ve Resulüne iman eden, ondan sonra asla şüpheye düşmeyen, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla savaşanlardır. İşte doğrular ancak onlardır. (HUCURAT/15)
Hakkında ihtilafa düştüğünüz herhangi bir şeyin hükmü Allah'a aittir. İşte benim Rabbim olan Allah budur. Ben yalnız O'na güvendim ve yalnız O'na yöneliyorum. (ŞURA/10)
Peygamber'e indirilen (Kur'ân)i dinledikleri zaman, onun hak olduğunu öğrendiklerinden dolayı gözlerinin yaşla dolup taştığını görürsün. Onlar: " Ey Rabb'imiz iman ettik, bizi de şahitlerden yaz" derler. (MAİDE/83 )
Açıksın diye tabiki de namaz oruç vs olmaz diye birşey yok açıklığın günahı ayrı Allah kabul eder se kaldığımız namazların sevabı ayrı ,,hepimiz müslümanız ama MÜMİN DEĞİLİZ ,,SEN MÜMİN DEĞİLSİN,, HİKÂYE LERİ GEÇİN YORUM YAPANLAR DİNDE ZORLAMA YOKTUR ,,Dİnde esneklik yoktur,kim nasıl işine geliyorsa öyle anlıyor,
Ben namaz kılcam sonra sürücem sizin gibi rujumu giyicem dapdar kotumu popomun şeklini görsün herkes diye ,,gezincem sonra gelip yatsı namazı kılcam sonra ben yardım severim,,merhametliyim rüyamda kelimei şahadet getirdim ,,Peygamberimiz dahi cennetle müjdelendiği halde korkudan ağlamış biz kimizki ,sen kimsin ki ,,bize düşen feryat figan tövbe etmek allaha zikretmek ,,,içimizi allah biliyor diyen iyice araştır bnceeee