0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Canım istedi kızlar. Bende yiyemediğim için size anlatayım birlikte canımız istesin dedim hahahaha ha bizde mantar öncelikle ter temiz yıkanıp ardından küp küp doğranır küçük küçük. Ardından bir bardak suyla bir tencerede haşlanip siyah suyu akitilir. Ardından mantarları elimizde iyice sıkıyoruz. Daha sonra bir tencereye alıp bir kuru soğanı küp küp doğrayıp 1 domatesi rendeleyip bir biberi küçük küçük doğrayıp salçası ve yağıyla bütün malzemeleri aynı tencereye koyup mantarı da üstüne ilave edip az bir şey suyla haşlarız. Ardından ise haşlandiktan sonra biraz daha su koyup çekene kadar kaynatır en sonunda 2 3 yumurta kırar üstüne kara biber döküp yeriz. Çok severim ya sizler 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben böyle yapmiyorm ama sen anlatinca benim de canm cekti :)
tarafından
Kuzum birde böyle dene gerçekten enfes oluyor yani şimdiye kadar yediğim tüm mantar yemeklerinin içinde en iyisi bu diyebilirim cidden tadı damakta kalıyor o siyah suyu akitinca et gibi oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Mantarı tavuk etiyle yapar yerim çokda güzel olur mantarlı tavuk sote ☺️ mantarın tadı tavuk tadı gibi hatta daha güzel olur bayılırım mantara ama yaprak mantaraa☺️ mıhlamasını hiç yemedim

0 oy
(4,697 puan) tarafından

Kız yapmış kadar oldum ne güzel anlattın :D

0 oy
tarafından

Bir Karadenizli olarak kuymak varken mantar beni kesmez:D

0 oy
tarafından
Canim cekti mutlumusun ahahahha

İlgili bir soru bulunamadı

405,698 soru

12,156,911 cevap