0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
2 yasında bir oğlum var bide 15 haftalık hamileyim oğlumu kucağıma pek alamıyorum hamile olduğum için neyse kayınpeder de eşimi köye çağırıp duruyor gel iş var çalıs diye eşimde diyemiyor ki karım hamile küçük çocuk var nasıl geleyim. Sürekli gel gel diyor adam bu hafta sonu gidecek bende beni bırakıp gidiyor sun diye kızıyorum arama beni gidince  açmam telefonlarını diyorum haksız mıyım ya sinir oluyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende git .. esini yalnız bırakma beraberde gelirsiniz
(230 puan) tarafından
Çalısıyorum canım yeni izin kullandım vermiyor lar izin bide orda rahat edemiyorum herkes sürekli mutfakta bişiler yapıo ben ayakta duramıyorum göze batıyorum eltiler falan var
tarafından
O zaman eşinde gitmesin ne varmış köyde
(230 puan) tarafından
İş güç varmıs zırt pırt gelemem diyo eşim o zaman para gönder gelmezsen dio bırakmıyor adam Bi türlü
-Reklam-
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Gitme sakın evde kal eşin giderse gitsin aynen hamile halinle kimse sana acımaz 
(230 puan) tarafından
Aynen öyle ama o da gitsin istemiyorum küçük çocuk var hem hamileyim
(3,820 puan) tarafından
Doğru diyosun gitmesin
0 oy
tarafından
Sen niye gitmiyorsun ki
(230 puan) tarafından
Çalışıyorum canım yeni izin kullandım vermiyor lar izin bide orda rahat edemiyorum herkes sürekli mutfakta bişiler yapıo ben ayakta da duramıyorum göze batıyorum eltiler falan var
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Haklısın esine de gitmesin 
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Gittigi zaman ara karnim ağriyo yada cok kotuyum hemen gelmen gerekiyor de gelcik onda  
(230 puan) tarafından
Gitmeden mi yapsam onu diye düşünmüyor değilim ağrım var duramıyorum desem mi diyorum
(1,371 puan) tarafından
Gitmeden yaparsan esin babasina karim kotu ağrisi var o yuzden gelemiyorm der oda bahane  uyduruyorsun der inanmaz bence gitsin sonra cağirirsin ama yinede sen bilirsin canim
0 oy
(204 puan) tarafından
Hafta sonu gidecekse 2 günlüğüne gitsin canım babası yaşlıdır iş varsa yapsın.  Kendi annen babandan düşün oda onun babası işte bence boşyere kızma
(230 puan) tarafından
Yok canım 10 günlüğüne gidecek 2 günlük olsa hiç bişi demicem zaten
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Hamile olduğunu söyleyin saklancak bişey yok ona göre açıklama daha kolay olur 
(230 puan) tarafından
Biliyor lar canım hamile olduğumu

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 360 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Esra93 (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 279 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (231 puan) tarafından soruldu

405,945 soru

12,168,066 cevap

36,631 kullanıcı

...