0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
oglum tam bir yasinda girdik gireli oturarak asla yemek yemiyo ve ben yedirincede yemiyo gun icerisinde eline verince yiyo geze geze onleyemedim birturlu ac kalmasindansa bole yesin dedim ama bu seferde corba turu seyler kaliyo surekli kati gida olmuyo oneriniz varmi bunun icin 

2 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
İlgisini çeken bir şey veriyorum eline onunla oynarken yedirmeye çalışıyorum
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
Çocuk ac kalmasın diye böyle yaparsan geze geze yedirirsen o çocuk işte o zaman aç kalır. Hatta vitaminsiz kalır. Sen çocuğunu tokluk ile değil açlık ile terbiye et. Daha küçük deme ağaç yaşken eğilir.

Ben bu konuda ketum bir anne oldum iyi ki de olmuşum çocuklarım sofra adabını biliyor ve hiç yemek ayırmıyorlar. Size de tavsiyem bırakın gerekirse aç kalksın ama yemek seçmesin. Akşamları da bebek sandalyesine koyun ve sizinle ailecek yemek yemeyi öğrensin. Adab-ı muaşeret bu yaşlarda başlar.
(1,166 puan) tarafından
nasil yapdin canim. benimde  1 yasinda  kizim var. asla oturarak yemek. hep uzanib yemek yeyer oda zorla.
(289 puan) tarafından
mama sandalyesi mutlaka olmalı. Gün içerisin de sürekli mama sandalyesinde oturacaksınız. Önce oturmaya alışacak. Sonra sizinle yemek yiyecek mesala siz sofrayı hazırlayın kahvaltı akşam vs. aralarda yedirin tabi ama sizinlede yesin sofra adabını öğrensin. Elinizde tabakla peşinde koşmayın gerekirse aç kalsın ama ona vermeyin dizginleri. Ac kalsın oturur bayat ekmek bile yer. Sabırlı ve ketum olun biraz.
(5 puan) tarafından
cok dogru mantikli sozleriniz tabikide ama iste hiperaktif erken dogum olmasina ragmen fazla ilerde hadda 2yas sendromu yasiyoruz oyuzden zorlaniyorum malesef yesinde nasi yerse yesin haline dustum ama kilo ali yavasladi gozumde dehismiyo atardi kilo devamli tesekkur ederim yorumun icin gozlerine bakmadan denicem malum pek bi acitasyonu bilyo bu yeni nesil

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 462 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,545 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 237 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pppppp (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 374 göst.
28 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.