0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Kaynama kart geliyor ama tek kendi gidiyo bana bebekle napcaksn dyo hep 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anam bizimkide alem gelin gorsun diye bizi surukluyo gı :)
(3,113 puan) tarafından
E kız daha ne istiyon  hahaha
tarafından
Ay annemde bizi illa götürürdü :)) simdi evlenince kafa rahat ben tanımıyorum diyorum gitmiyorum
-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
Bem memleketteyken kaynanam beni zorla goturuyodu evde napicn kalk biraz oynarsin insan yuzu gorursun diye simdi hasret kaldim hem o zamn eşimin orkestrasida vardi eşim söyluyodu dugunlerde bende gururlaniyodum tabi benim eşim söyluyo diyeee pandemiden dolayi adam işini birakmak zorunda kaldi memlekettende ayrildk 
0 oy
tarafından
Benim kimse karışmaz da ben düğün sevmiyorum gitmemek için bir sürü bahane bulurum
0 oy
(734 puan) tarafından
Beni sürüklemesin kendi tanıdıklarına ne yaparsa yapsın.Kendi arkadaş çevrem ve kuzenlerim dışında gitmem kimseye
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Bende en son 2 yıl önce gittim artık keyif vermiyor düğünler 
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Walla benim kaynana arıyor hazırlan gidiyoruz diyor benim bebeğim 2yaşında ve hamileyim de ama gidiyorum 
0 oy
tarafından

Ben gidemiyorum çünkü düğün yokkk ulan evlenin artık diye kızacam akrabalaraa özledik çünkü☺️

0 oy
(348 puan) tarafından
Valla ondert bende de var 40 günlük bebegim var cuma günü bir arkadaşı.in düğünü var gitmeyi cokmistiyorum ama bebekle zor emmek istiycek aglicak gürültü fln bir yandan düğünün hemen yanında annemin evi var bizim evimizde yakın zaten hani düşünüyorum anneme bıraksam emzirip o iki saat dursam kafa dagiririm diyorum ama millet kim bilir ne der:/ uf napsak
(3,113 puan) tarafından
Milleti takma kafa dağıtmak seninde hakkin cnm  hem evin hemde annenin evide yakınmış acil bir durum olursa hemen yetişirsin
0 oy
tarafından
kendi çevreminkilere gidiyorum kaynana falan dinlemem
0 oy
(933 puan) tarafından
Belki inanmazsiniz en az 10 yildr dugune gtmiyorum nefret ederimmmmmm seneye esimin kizinin war cok israr edio sen gelnezsen bende gtmem dio blki giderim ama hiccc sewmem 
(3,113 puan) tarafından
Eşinin kızı derken cnm
(933 puan) tarafından
Ikimizinde ikinci ewlilikleri cnm onceki ewliliklerdende cocuklarimiz war
0 oy
(152 puan) tarafından
Şuan 31 haftalık oldum anne beni bırak ben gelmeyim kesiliyorum yoruluyorum diyorum oturursun kalkmazsin fazla yormazsin kendini diyo zorla götüruyo yanlız kalmayim diye (evimiz ayrı eşim 4-12 çalışıyor) 
(530 puan) tarafından
Tadini cikar canm

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 869 göst.
0 oy
43 cevap 1,183 göst.
4 Şubat 2021 Moda kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 367 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy