0 oy
199 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Et dışında sebze yemeklerini siralarmisiniz bakem  .. etten midem bulandı benim hergun et .. yeşil fasulye yemiyoruz .. kabak da ...

Başka neler  olabilir yazın hafif yemek olarak

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Patlıcan domates biber kozleyip içine sarımsak soğan tuz biber karistirip salata gibi yapiyorum ben 
tarafından
Valla çok sıcak olursa sadece bunu yapiyorum karpuz peynir bi de çay tamam ben hiç yemeğin yanına yapmam bunu :D
tarafından
Yanına soğuk bı cacık ta yapsan yetiyor aslında ..
tarafından
Benim.esime oyle koysan yemez :) yanında et ister genelde izgaranin yanına yapiyorum  ben onu aparatif bizim için
tarafından
Evet öyle de güzel olur
tarafından
Bu akşamda etli tas kebap yapcam pilav vardi cacık domates soğanlı içinde peynir salata yapcam tamam
-Reklam-
0 oy
(13,265 puan) tarafından
İspanak

biber dolması 

bezelye 
tarafından
Bir sürü çeşit var da işte herşey kocaya kalırsa ..... Ispanak yok malesef .  Biber dolması eşim içini vok pişirme.pirincker diri olsun diyor o yüzden sevmiyorum ben .. bezelye de kaç defa al buzluğa da atacağım.dedim.tam tam dedi almadı
(13,265 puan) tarafından
E sen niye kocana birakiyon bezelyeyi :) erkekler oyle
tarafından
Kuzum eşim esnaf .. markette herturku sebze meyve var eşim pazara gitmeme asla müsade etmez .. bütün sebze meyveyi ben marketten getirtiyirum
(13,265 puan) tarafından
Ama getirmiyor belliki :)
tarafından
Evettt .. bezelye getirmiyor onun dışında yeşil fasulye kabak patlıcan biber meyve falan var markette ...
0 oy
tarafından
Barbunya türlü biber dolmasi 
tarafından
Kuzu bu üç çeşit de bizim evd epismez :)))) türküyü ben severim yaparsam bı kendime ... Biber dolması da eşim diri olsun pirinçler diyor o yüzden yapmak bile istemiyirum
tarafından
Bi bunlar geldi aklima canim bilemdm ispanak yap o zaman :) karisik kizartma falan da olur
tarafından
Karışık kızartma yaparım hergalde iki aydir yapmadım
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Valla fırına patates atcam bugün tavukla 
tarafından
Tavukkkk:)) .
Mutfak ağır yağ kokuyor artık inan
(1,430 puan) tarafından
Ozamab yaptığın bütün yemeklerden eti tavuğu çıkarıp yap et tavuk lezzet cerir
tarafından
Mantıklı :))))
0 oy
tarafından
 kapuska:) ben sevmem ama pazarda bamya vardi onu severim güzel yaparsan 
tarafından
Evet biliyorum kuzum bu böreği ben tek başıma.yaoiuorum tepside aciyotum ama sofrada değil iç harcını peynirli yapiyorum patatesli yapıyorum.  .
tarafından
Birde pirasali  dene ;)
tarafından
Eşim eve getirrse hemen deniycem :)))
tarafından
Dene canim ben Arnavut değilim ama Arnavut çevrem vardi onlardan  gördüm şimdi kayinvalidemede alıştırdım:)
tarafından
Ahaha iyi yapmışsın .. iki kisiyle daha çabuk  ve çıtır çıtır mis gibi

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 351 göst.
28 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
1 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 145 göst.
+1 oy