0 oy
678 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından

image

image

İnt sitesinden hastane için terlik aldım doğumda gşgecektim. Terlik Bi geldi ki yırtık pırtık.. Çok üzüldüm.. Hemen iade edeceğim ama şikayetleri okudum 46 şikayetten sadece 3 ü çözülmüş. Umarm morhipo da bu konuda yardımcı olur. Akşam eşimin gelmesini bekliyorum.. 

image

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi foto ataydin kiz  nasıl geldiğini 
(3,550 puan) tarafından
Attım canım
tarafından
Ay cidden fotoyla alakası bile yok
(3,550 puan) tarafından
Şok üstüne şok geçirdim sorma. Aynı anda gecelik lohusa takımı ve bel üstü çamasır sipariş verdim. Anıl marka. Oda beklediğimden daha şık daha kaliteli geldi.. Yarın hemen kargo yolunu tıtacagım aksam kolay iade oluşturuyum da.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gelen terligide atsana bi nasl canm bilmediginz yerden alisveris yapmayin bence
(3,550 puan) tarafından
Canım morhipo dan sürekli yapıyorum alışveriş. Satıcı adi cıktı.
tarafından
Hm anladim canm
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Kiz once şikayetleri oku oyle al bn iyieen onve kötü yorumlara bakarım mesela 

İnşallah hallederler
(3,550 puan) tarafından
İnşallah canım bende bakarım da hiç yorum yoktu
0 oy
tarafından
Hangi siteden aldınız 

Keşke yorumları okuyarak alsaydınız
(3,550 puan) tarafından
Yorum yoktu sitede canım morhipo dan aldım ilk defa oldu. Sürekli alışveriş yaptığım site ama satıcı bozukmuş
tarafından
İşte belli olmuyor hiç gerçekten
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Morhipo çözer canım boyner holdingin ilk defa böyle şey duydum hakkında trendyol kadar alışveriş yaptığım yer hatta param olduğu zaman onu tercih ederim. Butik sıkıntılı demekki
(3,550 puan) tarafından
Evet inşallah.. Muggo markanub. 100 küsür liraydı birde 66 liraya düşmüştü aldım şok oldum
(12,748 puan) tarafından
O muggonun hiç şaşırmadım babama bir hediye alayım dedim flodan baktım  rahat günlük ayakkabı alayım dedim 2 çift ayakkabıların 41 biri 42 biri istediğim numara 43.iksiini de iade ettim
(3,550 puan) tarafından
Sorma birçok insan sıkıntı yaşamış hakiki deri diye kötü ayakkabıları satıyorlar mış.... Morhipo ya da yapılan yorumları ya silmişler yda kimse almamış.. Hiç yorum yoktu.
0 oy
tarafından
Çok kötü gelmiş 
(3,550 puan) tarafından
Çokta pahalı brde
(13,316 puan) tarafından
66 TL ye bunları bulduysan şükür et bacım
(3,550 puan) tarafından
Canım normal fiyatı 100 küsür lira. Şansa o gün indirme girmiş. Yoksa o parayı da verirdim. Bime gelen terlikler den alsam daha iyi olurmuş.
(13,316 puan) tarafından
Bu modeller doktor tipi ya daha geçen sene sitesinden 150 ye aldım anneme.
(3,550 puan) tarafından
O civardaydı canım. Tam hatırlayamadım net fiyatını. Bende dayımın kızı ebe sadece doğumdan sonra bir gün giyer sonra ona bırakırım diye düşündüm ama malesef berbat geldi.
0 oy
tarafından
Morhipo iyi aslinda guvenilir site bikac bende aldim biseyler
(3,550 puan) tarafından
Site güvenilir ama satıcı ilk defa böyle cıktı. Google dan yorumlara baktım sorun satıcı da. Çok kişiyi dolandırmış iade geri ödeme vs yapmamış. İnş morhipo aracalıpı ile yaparlar.
0 oy
tarafından
Bildiğin kullanılmış gibi duruyor 
(3,550 puan) tarafından
Resmen yapıştırıcı ile yalan yanlış yapıştırmışlar. Kullandıkları sabo malzeme 3. Sınıf ücretine göre. Üstüne birde istediğim model bile değil. Gelde küfretme böylelerine
tarafından
Bende geçen gecelik aldım lekeli yırtık hani arıyorum açmadılar iade ettim içine not yazdım bende telefonumu açmıyorsunuz çünkü yediğiniz *** ortada eğer bana paramı vermezseniz geri çok samimi söylüyorum dava açarım die baktım hesabıma ek 100 tl yatmış ahahha
(3,550 puan) tarafından
Bende vatsap tan yazdım nasıl içiniz el verdi de yolladınız diye. Özür dilediler terlikler ellerine ulaşınca ücret iadesi hemen olur dediler ama Google şikayet var sitesinden baktım 46 kişiden sadece 3 üne yardımcı olunmuş.
0 oy
tarafından
Aldigin terlikle gelen terligin alajasi yokku canm desenleei bile ayni degl
(3,550 puan) tarafından
Evet malesef.. İnşallah geri iade yapılır ücreti tek korkum o. Çok yüksek bir rakam da değil ama yine de bir asgari ücretlinin yarım günü parasında.
tarafından
Morhipodan aldiysaniz iade alirlar canm
(3,550 puan) tarafından
İnşallah canım.
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Nereden aldın canım baya kötü gelmiş gerçekten 
(3,550 puan) tarafından
Morhipo dan ama 2 yıldır sürekli ordan alışveriş yapıyorum satıcıları genellikle marka seciyırum. Bu terlik hoşuma gidince markasını dikkate almadım şimdi gördüm ebemkni
(12,279 puan) tarafından
Hahahaha ebeni gördün heee ☺️☺️☺️
(3,550 puan) tarafından
Valla aynen öyle şimdi 3n kaliteli yerden de alsam mı acaba diye düşüncem
0 oy
tarafından

Okadar dandikki sanki giyilmiş gibi 

(3,550 puan) tarafından
:D keşke giyilmış olsa. Bildiğin yalan yanlış bali ile yapıştırmışlar ucunu da sıcn kemirmiş sanki... Sinirlerim çok bozuldu
tarafından
Üzülme kız geri iade et
(3,550 puan) tarafından
Kesinlikle ayar oldum yarın ilk iş kargoya gidip iade edeceğim. Uyanıklar birde irsaliye koymamışlar ama morhiponun kolay iade butonu var. Tek tuşla bir numara geliyor onunla iade ediliyor. Yarın erinmeyim gidicem otobusle..
0 oy
(5,221 puan) tarafından
canım şikayetvara güzel bi yazı yaz sayfa ismini herşeyini inşallah çözülür 
(3,550 puan) tarafından
Yazdım hemen canım. Satıcı ismine kadar verdim ama herkes tek oraya kötü yorum yapmış.. Hakiki deri diye aldığı ayakkabılar adamın deriyi bırak en adi kumaştan yapılmış. 2 gün bile giymemiş.
0 oy
(418 puan) tarafından
Morhipodan aldıysan iade hakkın var neden canını sıkıyorsun iade et gitsin
(3,550 puan) tarafından
İade edeceğim canım ama şikayet var a yazdım şikayetini baktım bir sürü kişi aynı satıcı dan sorun yaşamış ve çoğu ücreti iade etmediğini yazmış.
(418 puan) tarafından
Morhipo üzerinden aldıysanız iade almak zorunda, morhiponun müşteri ilişkileri ile görüşün
(3,550 puan) tarafından
Aradım hemen ama müşteri temsilciwi yok operatör konusması var. Bakıyım yarın iade edemezsem yada ücretini alamazsam Baska careler arayacagım
0 oy
(818 puan) tarafından
Bu yuzden instaya guvenmiyorm cnm ya trendyol ya da gözum gorecek
(3,550 puan) tarafından
Morhipo dan aldım canım. İnstagram dan bugüne kadar sadece bebeğime baybnest diktirdim oda pahalı oldu ama dört dörtlük geldi.
(818 puan) tarafından
Morhipodan hic alisveris yapmadim ama işte morhipo adi altinda satis yapanlar var onlara denk gelmissin cnm iade yok mu ya da degisim
(3,550 puan) tarafından
Yarın iadeye vercem canım uyanıklar irsaliye koymamışlar ama sitenin kendi iade kolaylığı var.
(818 puan) tarafından
Iyi ozman cnm ya
0 oy
tarafından
Hangi site canm
(3,550 puan) tarafından
Morhipo canım ama siteyle alakası varmı bilmem satıcı sorunu.
tarafından
Satıcı sorunu tabi canm
0 oy
(12,748 puan) tarafından
Morhipo ise iade kodu al koşulsuz iade hakkın var. Markanın orijinali dogo replikalarda genel olarak böyle sorun oluyor
(3,550 puan) tarafından
Evet canım eşimin telefonunda yüklü hemen yarın halledeceğim...
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Zaten aynı terlik değil ki

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 527 göst.
0 oy
4 cevap 195 göst.
18 Haziran 2024 Moda kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 365 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,919 puan) tarafından soruldu