0 oy
471 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Annem çarşamba günü gidecek geleli 2 gün oldu ama mahvoldum.. Bebek 5 günlük her şeyime ama her şeyime karisiyo oldum bittim böyledir zaten her şeyi ben biliyorum sen bilmiyorsun kafasında.. Yok memeni veremiyosn yok çocuğu tutamiosn o kadar bunaldım ki kaynanam bile beni böyle paniğe sokmamisti.. Resmen bebeğimi emzirmek zulüm oldu şu an da da ağlıyorum.. Sessiz sedasız Bi köşelere kaçıp hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor içimden.. Kendi çocuğuma hasretim kimse bana vermiyor sadece emzirirken kucağıma alabiliyorum.. O kadar bunaldım ki artik buraya yazıyorum.. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seni iyi anlıyorum 9 gün oluyor doğum yapalı ilk 3 gün sütüm inmedi bende çocuk sıcaktan durmuyor zannettim annemlere gittim orasi daha serin neyse yine durmadı çocuğun sesine annem uyandı geldi ya bu çocuk aç sütun inmedi senin git yemeğini ye ben tutayım vs sürekli böyle şeyler dedi aslında düşününce kötü hiç bişey yok sonuçta ben nasıl oğlum ağlıyor diye uzulduysem annemde üzüldü o da üzüldüğü için öyle davrandı sinirlendim eşime kalk gidiyoruz dedim ama eve geldikten sonra bir pişman oldum sonuçta benim çocuğum ister emsin ister emmesin ona ne takmayads bilirdi. Sonra hata yaptigimi anladim. 
tarafından
Bence daha hassas davranmaları lazım ben kendimde hata bulmuyorum bekarken de böyleydi zaten onunla anlaşmak imkansız neredeyse..
tarafından
Bilemiycem ben anneme çok düşkünum hatta kalbini kırdım diye içim çiz etti.
-Reklam-
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Annem bnim kızacagımı bilir o yüzden öyle bilmişlik yapmaz fikrini söyler işime gelirse dediğini yparım. Bnimde kaynanm öyleydi yok göğüsün kararmış bebek beğenmiyo ondan emmiyo yok lohusasın hırka giyin yok bakkala gitme vs tabi hiç bi dediğini dinlemedim he hoş de geç 
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Sende rahatsz oldugunu dile getir Allaha sukur kaynanamda annemde sknti olmadi bana esim sknti oldu pinpiriklenip durdu onuda uysrdm dikkt edicem dedi iste baklm gecenlerde bn sinirmden oturdm agladm kizn altini degstriorm  canini acitiomusm bilmrm ne al dedm sen degstr altini ben yapamiorm yapmiorm neyse sacmalama al iste dedi inat ettm esime aldirttim daha dogrusu alamadi brsin yapiskanini komplr kopardi elinde kaldi al ya sunu degistr yapamiorm kiz usudu dedi pes etti de degstrdm :))
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Ilk bebegin mi

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 721 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 294 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 544 göst.