0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bu 3.cu gün kan ilacına başlıyalı. Doktor aç karnına ver dokunursa mamadan 2 saat sonra ver dedi. Kızım zaten 2 saat sonra acıkıyor. 16.15te verdim ilacını 1 saat beklettim dün sorun olmadı ama bugün hiç durmuyor inşallah kusmaz. İlk verdiğimde karnı toktu ve hafif hafif kustu. Bugunde ağzını hiç açmadı kız kafasını sağa sola çevirdi resimden anlaşılıyordur.icirene kadar canım çıktı ..

Neyse eşim aradı ve musterilerden biri kan ilacindan sonra su versin yoksa dişleri çürük çıkar simsiyah olur demiş. Doğru mu ? İlaçtan hemen sonra mı vermeliyim yoksa yarım saat geçince mi ?? Su vermem doğru mu anasagligi kapanmıştır arayıp soramam şimdi ?? 

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maalesef doğru. Dişlerde çürüme yapar kabızlık yapar
tarafından
Dişi var mı?
tarafından
Yok canım dişi ama damaklari şişmiş
tarafından
4aylik daha canım
tarafından
O zaman sorun etme..dişi çıkınca her beslenmeden sonra nemli bezle silmeni öneririm. İlerde çürük olusmasin diye
tarafından
Tamam canm teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vegaferon verme eczaneden içeriği temiz bı damla al 
tarafından
Hangi ilaçtan almalıyım canım kustu biraz şimdi :((
tarafından
Ocean sidefer vardı bı araştır hangisi içine sinerse onu al
tarafından
Tamam canım akşam eşim gelsin sakin kafayla bı bakayım kız kucağımda durmuyor .
0 oy
tarafından
Sağlık ocağının verdi ilacı verme canım iyi değil onlar 
tarafından
Hangi ilacı vericem ozaman :(( ?
tarafından
Canım eczaneden al dur sana ismini yazacam ben verdim ilacı
tarafından
Ferrum kan ilacı canım bi eczaneden sor ama sağlık ocağının verdi kan ilacı iyi değil
tarafından
İyiki söyledin canım teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim canım ❤
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Hiç kan ilacından sonra su vermedim hala kullanıyoruz hiç kararma falan olmadı 14 aylık. Maşallah minnoşa
(25,193 puan) tarafından
Onu bence kullanma canım içeriği hiç temiz değil. Bestiron alabilirsin biraz pahalı ama tertemiz bir kan ilacı.
tarafından
Kızımdan daha önemli değil canım benimm kendi bebeğine kullanıp öneriyorsan alırım
(25,193 puan) tarafından
Tabiki öyle canım. Ben bestiron kullandım küçükken kilosun kadar damla veriyorsun mesela 7 kiloysa 7 damla gibi. 1 yaşındayken kansızlık çıktı oğlumda o zamandan beri kan şurubuna geçirdi doktor şimdi farklı kullanıyorum. Ama bestiron kesinlikle tavsiye ederim. Ne kabız yaptı ne huzursuzluk yarattı
tarafından
Tamam canım sorucam eczaneye akşam eşim gelsin sakin kafayla bakicam internetten şimdi kız kucağımda
(25,193 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
(107 puan) tarafından
Hangi kan ilacı 
tarafından
Vegaferon sağlık ocağı verdi
(107 puan) tarafından
Onu bende verdim iki gün sürekli kustu oğlum bide o kırmızı renkte olduğu için dişlerde leke birakiyomus.Doktora danistik sidefer yazdı şuan 7 aylık üç aydır kullanıyoruz memnunuz bide o kremsi renginde dişlerde  leke bırakmaz dedi doktor ama ben genede icirdikten sonra su veriyorum
0 oy
tarafından
Saglik ocaginin verdigini icirme temiz icerikli al
tarafından
Evet yorumlarda uyardılar beni cnm teşekkür ederim 3 gündür verdim birşey olur mu kii yaa :((?
tarafından
O kadardan bisey olmaz cnm temiz icerikli markalar tercih et bilmiyosan ben ekran goruntusu atabilirim sana
tarafından
At kuzum valla hiç bi bilgim yok ilk bebeğim. Eczanede de şimdi bir sürü vardır bana sorarlar hangisi olsun hepsini onerirler kesin
tarafından
Attim canm yorumlarda bakabilirsin
0 oy
tarafından
Ocean kullanıyorjm ben hem byle leke de bırakmıyo üstünde dökülürse memnunum tavsiye ederim canım ocean microfiber bak derim
tarafından
Evet canım bir yorumda yazdılar eczaneden sorucam kabızlık yaptı mı ?
tarafından
Yok canım yapmadı d vitamini de ocean kullanıyorum zeytinyağı var içinde ödüllü ondan sorun yaşamıyorum
tarafından
D vitaminide mi ondan alsam acaba ? Kaç zamandır aynı marka kullanıyorum bi anda degistirsem bir zararı olur mu acaba ??
tarafından
Sanmıyorum temiz içerikli sonuçta ne olabilir ki yinede sorun ama hemşirenize
0 oy
tarafından

image

genelde kime sorsam ocean microfer kullaniyo ben de ondan almayi dusunuyorum 
tarafından
Aynen canm bence de
tarafından
Senin bebiste 4 aylık olmuş :) martin kaçında doğum yaptın canım :)
tarafından
3 unde dogdu canm senin :)
tarafından
Bnimkiside 2sinde doğdu canım :))
tarafından
Oyy yerim 1 gun araları varmis Rabbim uzun saglikli omurler versin acılarını gostermesin insallah❤
0 oy
tarafından
Canım 3.5 aylığız biz 

4.cü ay kontrolü bayramdan hemen sonra

Ama doktorumuz sağlık ocaginin verdiğini asla kullanma 

Ocean vericem yine temiz içerikli ve organik olarak dedi 

Sağlık ocaginin d vitamini kabızlık yapmıştı zaten  bizde

Ocean a geçtik hemen doktorumuz tavsiyesiyle 

Kusma vs durumunu hiç bilmiyorum ama inan 
tarafından
3 gündür kullanıyorum ve kusuyor huysuz yapıyor kızım ağzını açmadı düşün birde zorladım icmen lazım diye :((  bedavaya veriyorlar diye boktan ilaç veriyorlar lanet olsunn
0 oy
tarafından
Ben kullanmiyorum Funda yedirdiklerime dikkat ediyorum 
tarafından
Kaç aylikki canım ? Ek gıdaya daha gecmedim ben
tarafından
Zeyneptoş 20 aylık oldu ama ben hic kullanmadım
tarafından
Peki bi zararı olmadı mı kız arkadaşım kullanmamış 8-9 aylık oğlu aşırı derecede kansızlık çıkmış oglunda ..
0 oy
tarafından
Evt cnm kan ilacindan sonra mutlaka su ver şuan dişleri yok kuzunun belkide ama damaklarinda tortular kaliyomus su vermeyince diş çürük cikarmis . Ben kan olaci mamadan 40 dk önce veriyorm 6 damla sonra mama veriyorm canm . Mesela bugun vermedim henüz 15 dk önce mama yedi 7 bucuga dogru ilacini vericem banyo.yaptircam uyutcam
tarafından
O zmn aldigi su yeterli canm . Benim kizim sicaklardam ömce daha fazla bezini doldururdu agirlik olarak . Bu sicklarda maaalesef bedejijdeki suyu terle atiyo cok terliyo
tarafından
Bendede öyle çok doldurmuyor bezini ben 2 saatte bi değiştiriyorum az cisi bile olsa degistiririm pişik olmasın diye
tarafından
Bebek vazalini kullan canm pişik olmaz öylelikle vlla benim kurtaricim.b3bek vazalini
tarafından
İşe yarıyor mu gerçekten ?? Okadar görüyorum mağazalarda ama almadım . Ben su ile siliyorum islak mendil kullanmıyorum.
tarafından
Bnde islak.mendil.kullanmiyorm canm kakasini yikiyorm çişinidr pamukla siliyorm.havalae cok sicak pişik olmasn die . Ben kullandigim vazalini simdi atitirm buraya bakarsn canm
0 oy
tarafından

Kullandigim bebek vazalini canm

image

tarafından
Teşekkür ederim canimm alıp deneyeceğim. Pişik olmasın diyemi kullaniliyor sadece ?
tarafından
Evet canm.sadece bezi takmadan poposun genital bölgesine sür kaka yapismiyo cis yapismiyo valla bariyer görevi görüyo vazalin . Bazen geceleri kaka yapiyo kziim daha yenu uyumus oluyirm 1 sAAT bskliyo nerdeyse pişik olmuyo canm
tarafından
Aa çok güzel alacağım kesin denemekte fayda var ara ara poposunun arası az bi kızarıyor ve aklım çıkıyor kesin pişik oldu canı aciyordur diye ://

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 85 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde HiraDeniz (2,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 74 göst.
27 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dmraysegul (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
15 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alisim49 (2,554 puan) tarafından soruldu

412,577 soru

12,421,485 cevap

45,247 kullanıcı

Kategoriler

...