0 oy
428 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Akşam kaynanam görüntülü aradı bizde parktaydık bebegim q yaşina gircek yeni yeni yürüyo 10 adım atıyo düşüyo kaynanamda saglık ocagına götür igne ilaç verirler bacakları gücĺensin diye dedi eşimde bebek daha yeni yürümeyi ögreniyo bacagının güçsüzlıgüyle ne alakasi var dedi bebegimin masalmahı var 13kiloyuzboyumuzda uzun herseyi erkenden yaptı ama hala kaynanam bisey ariyomus gibi geliyo mesela görümcemin oglu var 7aylik 6.500kilo  anne sütü yaramiyo onun biri ona  zayıf bebek deseler kıyamet koparıyo zayif bebek iyidir dio  hayir kaynanamin huyunu biliyom   benim bebegim  zayif gelisim geriligi  olsaydı  bana neler demezdi bebegim gayet sagliklı güçsüz bebek diyo anlamıyom bu kaynanaları ben kimsenin bebegine laf demeye utanıyom kücük masumlar cunku onlar kilolu die bogazsak dio bebegime

16 Cevaplar

+5 oy
(262 puan) tarafından
Bence kaynananı sağlık ocağına götür çenesine iğne yapsınlar.ayyy iyi ki ben benim ki ile küsüm yoksa hergun kavga tantana
tarafından
Cok bilmis zaten  ben cevap vermem kudurur hep söylerim oba sen bu çenenle bakmam sana
(262 puan) tarafından
Ben her lafina cevap veririm ama benim ki yuzsuz .bana misin demez
tarafından
Yok benimki öyle lafına cevap ver yuva yıkar çünkü hep haklı hic haksız deilbide 2tane kendi kardeslerinin eşleri var  onlari gelin die sayıyo herssyi onlar biliyo beni  gelin yerine koymaz ben bisey bilmiom yerine koyar bende takmadıgım için kudurur
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kaynana kaynana kaynar kazanda kayna demişler. 
tarafından
Aynen
+1 oy
(3,097 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittik iğne verdi iyi olduğu söylediğin de. Sonra da bombayı patlat. Bu aklı kim verdiyse igneyi direk beynine enjekte edin dedi dersin. Napacakmış daha çocuk yaşına bile gelmemiş koşu yarışmasına mı katıldıracakmış. 3 yaşından sonra yürüyen tanıdığım çocuklar var. 
0 oy
tarafından

Anlaşılan batıyo kaynana cok bilmiş:angry:

tarafından
Hemde nasıl laf sokmasi bitmezbide dikdatör ben pek dinlemem cevap bile vermem kudurur
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Iğneyle ilaçla tedavi edin desen doktor seni kapıdan kovar valla böyle saçmalık mı var her bebeģin gelişimi farklıdır zamanı var demekki daha ne biçim insanlar var ya hayret bişey
tarafından
Bebegim gayet saglıkli gelisimi gayet iyi yaşina gelmeden yürüyo  ben tek başima baktım bunca zamn kimseye akıl danısmadım dr ne derse öyle ilerledim  görenler şasırır nasil bi bebek die  kaynanam kendi kızıninki görsen bakamio bebege ona laf söylemez gelir benimkine kulp takar hep böyledir
(2,458 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin canım kaynanana valla dicek bişey bulamadım
0 oy
tarafından
Kaynananin yaptığı yanlış zaten, bebeğin bacağı güçlensn diye iğne ilaç mı kullanılır ya. Ama sen de kaynanana kızıp görümcenin bebeğine laf atmışsın , anne sütü yaramıyor vs diye. 
tarafından
Ben burda yazdım onu asla kimseye laf söylemem görümceme baskaları sòyler zayıf  sütün yaramiyo die  ama onlar bana laf söylemekten geri kalmazlar bi huyum var kimsenin ne işine hicbiseyine karismam hatta görümceme söylemisimdirher bebek farklıdır oda düzelirbildiklerimi ögrettim
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Sen taktikca o daha çok konuşur boşver duyma bile
0 oy
(862 puan) tarafından
Anne sütü her bebeğe yarar ondan daha yararlı birşey yoktur gorumcenin bebeği için demissin ya gelinimiz benim için böyle söylese çok üzülürdüm öncelikle bunu söylemeden gecemicem kayinvalidelerde hepsi aynılar her zaman bir şey bulur takarlar benimkide öyle herşeye bir şey söylüyor 
tarafından
Gôrümcemin yüzüne demedim burda yazdim onunki zayif sütü yaramiyodie  kaunanam düsünmüyo yani bu böylekilolu iyi bakıyo nie lafsöyleyim diekendi kızınki öyle ona laf söylemez die yazdım yoksam masum bebekle ne işim olur benimde bebegim var sonuçta
0 oy
(601 puan) tarafından

Bacakları güçlensin diye iğne mi hey Allahım ya bu bazı Kaynanalar neden herşeye burnunu sokar aynen dediğin gibi çok bilmiş gibi :angry:

0 oy
(1,134 puan) tarafından
Fesat iste kizinin bebegine laf söyletmiyo seni kiskaniyo iyi bakmani 
0 oy
tarafından
Kaynanan haksız  bebeğine de maşallah da hırsını görümcenin sütünden niye çıkarıyorsun sütü yaramıyor diye en nefret ettiğim şey sütü niye yaramasın zehir mi 
0 oy
tarafından

Kaynanan hangi devirde yaşıyooo ayakları güçlensin diye 1 yaşındaki çocuğa iğnemi vurulur teee Allah'ım yaa

0 oy
(818 puan) tarafından
Benim oğlana demislerdi ama kaynanam mi demisti amacamin larisi mi hatirlamiyorum git iğne yapsinlar backlari guclensin diye hi hi olur dedim giderim bi ara yaptiririm hatta erkenden konussun diye de igne yaptirirm dedim oylece kapandi konu :)
0 oy
(418 puan) tarafından
Hepsi öyle bacım çok bilmiş.

Benim ilk oğlum geç emekledi bu çocuk geri,ben kaç çocuk büyüttüm bu çocuk geri deyip durdu.

İlk çocuğum endişelendim 3 doktor gezdim.

Çocuk geç emekledi ama 1 ay emekledi hemen yürüdü.

Eltim biraz cazgır tres cevap veriyor.

Eltimin çocuğu 5 yaşına kadar konuşmadı bişey diyemedi hiç bişeyi yokmuş dedesi 4 yaşına kadar yürümemiş diyordu kaynanam.

Hangi dilden anladığını öğrenince ona göre konuştum artık

Hakediyorlar yani
0 oy
tarafından
Az bilmisi var mi ki 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Yanı  Tam  kaynanan  boş  konusmus  ama  sende  ondan  assya  değilsin  görumcenin bebegine yok çok  zayıf  yok  annesinin  sütü  yaramıyor  yok  gelişim  geriliği  war senin  dediğin  kaynananın  dediği  laftan  daha  ağır  

7 aylık  bebeğin  kilosu  gayet  yerinde  bu gelişim  geriliği  anlamına  gelmez  normal  bir kilo da 

İlgili bir soru bulunamadı

405,649 soru

12,154,778 cevap

36,588 kullanıcı

...