Nişanlı iken annesinin evi olmasına rağmen yaşlı babası ile annesini haberim yokken bize yerleştirmesi ve evlendikten hemen sonra bambaşka birine dönüşmesi ile hamile halimle 9 ay köylüsüne komşusuna ailesine hizmet ederdim ben ağrıdan ölürken o babasının ayağına tuzlu su yapar krem sürerdi annesine meyve tabağı hazırladı her gece annesi yazın köye giderdi maaşını almaya gelirdi 1 hafta bile görmesem her geldiğinde elini öpmek zorundaymisim el opmeden ağız kirlenmez dediler öptüm bir gün sadece birgün opmedim diye elini kadın apartmanı ayağa kaldırdı eşyalarını toplayıp ben gidiyorum beni istemiyor dedi sabahın 7 sinde bağırıp çağırip çocuklarını başımıza topladı bütün kardeşleri ablaları gelip anneme bakacaksın dedi anneme anlatım annem birşey olmaz kocan dedi abilerime dedim rahat dur oruspu dediler akşamına üstüme telefon fırlattı soba fırlattı bana ya aileme bakarsın yada ****** ol git dedi hiç unutmayacağım o günü kızım 8 aylıktı bizi izleyip çığlık atıyordu korkudan ogun daha çok emin olmuştum ki ben yanlış insan ile evlenmisim ve biz boşandıktan 2 hafta sonra tekrardan annesi babası bize yerleşmiş bütün eşyalarımı onlar kullanmışti bana bir iğne bile vermediler Allah'a havale ediyorum öyle yani ozmn daha çok pişman olmustm