31 haftalık hamileyim eşim otelde kuaför ve Rus ağırlıklı Bi otel Vücudu güzel bir sürü kadın oluyor haliyle ve bu pisliklerin davranışları da biraz fazla samimi oluyor Şimdi bende hamilelik dolayısıyla kilo aldım baya normalde baya zayıf biriyim ve vücudumda çatlaklar oluştu vücudumu beğenmiyorum Eşimle yaklaşık sevgili dönemi dahil 7 senelik bş ilişkimiz var 2 senedir de evliyiz şuana kadar herhangi bir aldatma veya bana karşı en ufak kötü davranışını görmedim her zaman telefonunu da karıştırırım ama bu sene otele yeni Bi eleman girdi ve sürekli deniz kenarında fotoğraf paylaşıyor bir sürü oraya gelen kızların instagramda hesabını eklemiş bu eleman kızlarla konuşuyor ki instahram hesaplarını almış ve eşim bana hiç deniz kenarına gidip broşür dağıttığını dememişti acaba kızlarla muhatap oluyormudur o diğer eleman konuşuyorsa eşim de konuşuyormudur ve hamile olduğum için beni beğenmiyormudur diye içim içimi yiyor bu aralar sizce kuruntu mu yapıyorum psikolojim çok bozuldu biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın
35 haftalık hamileyim memelerim karnıma indi (zaten büyüktü aldı başını gitti) 13 kilo aldım çatlamayan bi kafatasım kaldı desem yeridir ama hala kendimi çok beğeniyorum çünkü içimde minik bir insancık taşıyorum yani eşim hala benim güzel karım diye seviyor ve bana baktığında gözlerindeki ışıltıyı görüyorum
Bence böyle şeyler için kendi canını sıkma o çocuk doğacak ve sen eski zayıf haline döneceksin ve üstüne üstlük dünyalar tatlısı bir evladın olacak. Bundan daha mükemmel bir şey olabilir mi? O kıskandığın ruslar eşine böyle güzel bir şey sunabilir mi şuan ? Eşinin bunu farkında olduğunu düşünüyorum
1,492,527 soru
24,387,254 cevap
349,063 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın