+1 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Allahım adam dışarı cıkmadan yapamıyor gece nöbetciyim dedi babası geldi onada daha belli değil gelebilirim dedi şimdi gelmiş arıyor aşağı para gönder diyor konuşmama fırsat vermeden telefonu kapattı bindi bir taksiye gitti nereye bilmiyorum gece 12 1 de gelir takıldığı insanlarda bir boka benzemiyor yoruldum ya konuşuyorum yine değişmiyor kötü bir şey yapmıyorum arkadaşlarla takılıyoruz diyor ama her gece her gece insan cıkar mı sizinkilerde cıkıyor mu

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Memlekette olsam her gece çıkar değilim bi zaman olduğumuz yerde 1 arkadaşı vardı hemen hemen her akşam cikardi. Ve ona rağmen bana bir gün dedi ki senin yüzünden arkadaşım kalmadı. :))) Dedim sen iyice manyadın olduğumuz yerde 1 tane vae onunla da her akşam görüşüyorsun. Ben mi dedim sana kalk gel istanbula dedim sustu :D 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki çıkmıyor valla keşke çıksada bende nefes alsam. Sabah 7.40çıkar akşam 7.50de gelir. Yemek yer sigara içer tv tlf izler uyur. Klasik hergün böyle. Bir arkadaşım var kocasını eve sokamaz hergün kahvehanede k.umar oynarmış. 
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Yok kuzum ben bazen cik değişiklik olsun derim sizinle vakit geçirmek istiyorum der hele akşam hiç çıkmaz zaten şimdi de 11 sene dır alıştı galiba hiç gitmez bi yere evden işe işten eve....

Hem gezmenin de saati vakti olur esin abartmış sanki
(1,264 puan) tarafından
Abarttı canım
0 oy
tarafından
Valla cnm her gece olmaz yani ben senin yerinde olsam geldiginde almam eve net nerden geldiysen git oraya derim bi iki gün almam bak nasıl pişman olur
(1,264 puan) tarafından
Almıyacam bu gece
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Eşim öyle yapsa ağzına siçardim grldimi evi darmadağın duman edrdim kırılmamış hiçbirsey birakmazdim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 356 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 653 göst.
4 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 367 göst.
0 oy
2 cevap 282 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu