0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
9 buçuk aylık bebeğim bir kaç gündür gündüz uyuyor gece 4 gibi uyuyor haliyle uykusuz yorgun oluyorum dünde 5 buçukta falan uyudu. Uykusuzum söylendim bir iki kez niye uyumuyorsun kızım diye. Eşimde kalktı bağırıyor gece gündüz uyuyorsun niye çocuğa kızıyorsun diyor. Halbuki uyumamışım biliyor. Ayrıca kızmadım tabiki lafı başka anlıyor.az önce bebegin resmini istedi attım kolunu sinek ısırmış uyanınca gördüm söyledim ona kolunu bisey ısırmış galiba diyorki sen mi vurdun ***** saçma konuşuyor ya. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oyledirler genelde . Tek değilsin :)

tarafından
Çok düşüncesiz çalışıyor rahat uyusun diye bebegi alıp başka odaya gidiyorum beyefendi ışığı açsam bağırır sinir oldum
tarafından
Onlarda yoruluyor napsinlar
tarafından
Ben onu anlıyorum da o beni anlamıyor. Doğru tabi
tarafından
Aynen .
-Reklam-
0 oy
(4,540 puan) tarafından
Boyle her seye zipliyosa diceksin ki cok biliyosan otur bak, bakmiyosan isime karisma. 

Uyku duzenini kurmayi dene bu arada. Gunduz cok uyutma ki gece uyusun.
tarafından
Diyorum canım anlamıyor. Aslında uyku düzeni vardı diş mafetti bizi
0 oy
tarafından
Evet işkence ediyorum kızıma de akla bak yaa madem çok önemsiyorsun kalk bak 
tarafından
Bazen öyle diyorum öküz anlamıyor ki. Bazen kızımla konuşuyorum işte oynuyoruz gülüyor kızım diyor niye bağırıyorsun bağırdığımi nerden çıkarıyorsa
0 oy
(1,253 puan) tarafından
kızdığında çocuğuna değil eşine kız. örneğin niye uyumuyorsun kızım demek yerine çok yoruldum artık biraz da sen bak falan de. erkekler kendileri çocuğa kızarlar kızarlar sen şt desen batar
tarafından
İşten geliyor uyuyor bak desem ben çalışıyorum yorgunum sen ne yapıyorsun der
(1,253 puan) tarafından
yıllık izin aldığında çocuğa bugün sen bak ben temizlik yapıcam de odanın birine ikisini kapat hiç ilgilenme. ne kadar yorulduğunu anlayacaktır. yaşamadan anlaması imkansız. tabi onu da kabul ederse...
tarafından
Denicem canım çok sagol
0 oy
tarafından

Hepsi böyleler genelde nabza göre şerbet veriyolar ☺

Benimki diyemez mesala 40 numara terlikle vururum agzina biliyo çünkü tek büyütüyorum işi dolayisiyla pek yanimizda degil
tarafından
Çoğu böyle sanırsam bunların:)
tarafından
Evet geneli boyle cok nadir çıkıyo gece kalkan uyutan mama yediren
0 oy
(528 puan) tarafından
Bir halta yaramazlar ama anası olarak iki soylenemezsin gece gunduz ayaktasin ama bı otur annesi seni istiyor düşse sen bakmadi nerden bildimi sorma bacım takma hep aynilar :)
tarafından
Valla canım öyle
(528 puan) tarafından
Evet canım:)
0 oy
tarafından
Bilmiyorum benim eşim ben uykusuzum diye soylendigim zaman kalkar çocuğu alır odaya gider sen uyu derdi. Bana bu davranışlar tuhaf geliyor...
tarafından
12 saat çalışıyor çok yoruluyormus ben yatıyormusum
0 oy
(35 puan) tarafından
Ayıp adiyor böylelerine sinir oluyorum çok biliyorsa baksn

Bnm eşim öyle değil akşam işte gelir ve bakar uyutur ayağında sallar gazlı bebeğim biraz masaj yapar sen git çay iç terasa çık hava al ben ilgilenirim der yani böyle şeyleri duyunca üzülüyorum koca yardımcı olmalı anne zaten sitresli oluyor yeri geldiğinde yemek bile yiyemiyor iş bahane kadınlar daha çok yoruluyor bakan bakıyor
tarafından
Evet canım yardım etmediği gibi yaptığım temizliği falan beğenmiyor bide
0 oy
(2,867 puan) tarafından
Çok şükür eşim öyle değil ya, 3 hafta önce doğum yaptim. Bebiş de huysuz hep uykusuzum eşimde farkında, şey der senin işin zor Allah kolaylık versin der.  

Faydası olmayan erkekler bari laf söylemese iyi olur ama illa konuşacaklar işte.
tarafından
Destek olmuyor bari işime karışmasa.
0 oy
(11,682 puan) tarafından
Gündüz senle onunla birlikte uyu canım 
tarafından
Öyle yapayım artık bende sağol canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 401 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy