0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (659 puan) tarafından
Bebeğine erken çiş eğitimi veren varmı kızım 14 aylık henüz erken belki ama cisi olupta denk geldiğimde klozet yapiyo banyo yaptircagim zman yda bezini açıp ciss diyorum varsa yapiyo..gece hala bı kaç kez çiş yapiyo bazen baya dolu oluyo bezi..ne zman başlamak gerek en doğru zman ne zman 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,458 puan) tarafından
Uzmanlara göre en erken 1 buçuk yaş yani 18 ay ama bebeğin öğrenmeye musaitse şimdi de öğretebilirsin
(659 puan) tarafından
Kendilerini ifade edemiyorlar ya o yüzden sorun olurmu diye tereddütteym canim cisi geldiğinde flan söyleyemicek diye ama besigimiz yatak odasında bazen oturma odasındayken elimi tutup goturuyo besigine napcan diye soruyorum mahsus ee ee diyo uyutuyorum sonra cisede zamanla alışıp gotururmu bilemedim bı yanım acele etme biraz bekle diyo ama internettede hep görüyorum gece altını islatmiyosa bezini yani hazır diyorlar bizim hep çişli bezimiz
(2,458 puan) tarafından
O zaman sen bekle canım biraz daha
-Reklam-
+1 oy
(7,120 puan) tarafından
20 aylik oldu kızım, hala erken bana göre.
(7,120 puan) tarafından
Annesi olarak en iyi sen tanırsın çocuğunu tabii ki canım.
(659 puan) tarafından
Sağol canım benim aman annelik ne zor valla babalık en kolayı iki op sev tmm koca gün anne sorumlu herşeyiyle onlarla bizde büyüyoruz :)
(7,120 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ama benim eşim de benim kadar çabalıyor yaa.  Uyuturken, yıkarken, yemek yedirirken , bezini degistirirken falan büyük destekçim. Bazen bir bakıyorum, bezini değiştirmiş,  üzerini değiştirmiş,yemeğini yedirmiş. Beni de dinleneyim diye kaldırmıyor bile :)))
(659 puan) tarafından
Benimde cani isterse yapiyo sağolsun da geçen grip oldu peçete yanında git kızım annen burnunu silsin diyo niye sen silemiyonmu sade benmi yaptım çocuğu diye söylendim baktım siliyo :D
(7,120 puan) tarafından
Hahahaha. Iyi demissin canım:)
+1 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim erkek kardeşim 1 buçuk yaşında kendisi bıraktı bezini çıkartıyordu kendisi oğlum şuan 1 yaşinda ama bende 1 buçuk gibi denicem çünkü bez değiştirme ölüm kıyameti kopartiyor
(659 puan) tarafından
Ne güzel canim bizim banyo yapacağımız zaman çıkartmaya calisiyo bezini cekeleyip duruyo :)
+1 oy
(7,791 puan) tarafından
Gece bezi kuruysa artik hazirdir canım
(659 puan) tarafından
Gece ıslak bezimiz hala canim bnde ondan tereddüt ediyorum
0 oy
tarafından
Tuvalet iletişimini araştırmanızı tavsiye ederim, sizin şuan yaptığınz bu. Kızım onuc aylık lazimlik alıp ben de başlayacağım yavaştan. Ama kesinlikle bu eğitim değil, bebeğin çiş sinyallerine dikkat edip bezine değil klozete ya da lazimliga yaptırmak.
(659 puan) tarafından
Haklısın canım ilk bebeğim benimde bilemiyorum hiç nasıl anliycam kaka gelince anlıyorum  haliylede çiş sıkıntılı :)
tarafından
Hepsini yakalamak zorunda değilsin zaten, olduğu kadar:) ama kesinlikle azar, kızma falan yok. Çiş eğitiminde de olmaması gerekiyor zaten.
(659 puan) tarafından
Öyle bi durum olmaz canim :) bazen yeni sermiş oluyorum çarşafı önce çişe tutuyorum yapmiyo banyo yapıyoruz tam yatırıyorum bezini bagliycam çiş yapiyo bı kaç kez ıslattık çarşafları :D
0 oy
tarafından
Bana göre tuvalet eğitimi yaşı yok..çocuk ne zaman kasları gelistiyse..beze.birakmaya istekliyse..yavaş yavaş sinyal veriyorsa..o zaman verilmedi bu 2 yaşında olur 3 yaşında olur ...
(659 puan) tarafından
Kendilerini ifade edemiyorlar ya o yüzden sorun olurmu diye tereddütteym canim cisi geldiğinde flan söyleyemicek diye ama besigimiz yatak odasında bazen oturma odasındayken elimi tutup goturuyo besigine napcan diye soruyorum mahsus ee ee diyo uyutuyorum sonra cisede zamanla alışıp gotururmu bilemedim bı yanım acele etme biraz bekle diyo ama internettede hep görüyorum gece altını islatmiyosa bezini yani hazır diyorlar bizim hep çişli bezimiz
0 oy
tarafından
Doğdugundan itibaren wc eğitimi veren var csnım youtube dan prema sundari aç dinle kadn nasl eğitiyo hayran kaldım valla ben
(659 puan) tarafından
Evet görmüştüm onu ama ilk doğduğu günden itibaren yapmış o hiç bez bağlamamis :D
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ben 18 aylikkrn ogretmistim canm ama bebis istekliyse ogretebilirsin
(659 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 228 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 432 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kubraaaaaaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 490 göst.