0 oy
887 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Arkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..

Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..

Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke 

26 Cevaplar

0 oy
(5,579 puan) tarafından
Sen calismiyo musun canim
(228 puan) tarafından
Yok ama iş bakıyorum
(5,579 puan) tarafından
Sende calissan hem borclariniz acisindan rahatlarsin hem de istediginuz yerlere gidersiniz, biz iki kisi calisiyoruz her istedigimiz olmasada tatile falan gidiyoruz bi sekilde
(228 puan) tarafından
Eşimin maaşı iiyi aslında çok şükür ama niyeyse yetmiyor
(5,579 puan) tarafından
Bizim de ikimizin maaslari iyi ama tek maas olsa cok zorlanirdik, cunku her sey cok pahali, hem kendi paranda olur
-Reklam-
0 oy
(12,756 puan) tarafından
Kız evin varmis daha ne istiyosun biz tatile gidiyoruzda ne oluyo kirada oturuyoruz
(228 puan) tarafından
Çok şükür bunada
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Gel seni Ardahana götüreyim boşver kuzenini 
(228 puan) tarafından
Karadenize aileme gidicem sağol cnm :)
(14,164 puan) tarafından
Kız Karadeniz e gidicen sen daha ne istiyoooonnn asıl sen beni götür :D
(228 puan) tarafından
:) Gel bacım Karadeniz evet ama anne babamın yanına bağ bahçe var gezmelik şelale bu nada şükür tabi temiz hava
(14,164 puan) tarafından
Ezan okunuyor Rabbim bize de nasip etsin inşallah çok istiyoruz eşimle beraber bı Karadeniz turu yapmak
(228 puan) tarafından
Rabbim inşallah nasip eder cnm
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Aman tek derdimiz bu olsun bende 4 senelik evliyim bende Bi kere bile gitmedim 
(228 puan) tarafından
Aynı işte
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Bende aynı senin gibiyim bacım 5.yılımıza girdik balayına bile gitmedik biz tatili bırak. Her hafta kaynanamgile gidiyoruz köye
(228 puan) tarafından
İşte hayat bu ne yapalım katlanıcaz
0 oy
tarafından
Valla anam babam hiç tatile gitmedi. Babamın evinde bende gitmedim. 11 senelik evliyim halen gitmedim. Gitmeyi düşünüyor muyum? Yoo düşünmüyorum orada harcayacaģım parayi altın yapıp çocuklarıma saklamayı daha uygun buluyorum. 

Sende borcun bitince hem kış hem yaz gidersin arayı kapatırsın üzülme :)
(228 puan) tarafından
İnşaAllah cnm hepimize nasip olur inşallah

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 466 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
30 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu