+1 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Benim bebeğim 8 aylık henüz dönme ya da emekleme çabası yok yere koyduğum gibi buluyorum ve üzülüyorum sizce doktora götürmeli miyim?

9 Cevaplar

0 oy
(135,940 puan) tarafından
nasi hic donmuyomu yan falan kuzey 3 aylikke  dondu 
tarafından
Dönmüyor canım koyduğum gibi kalıyor öyle çok üzülüyorum
(562 puan) tarafından
Benimde 3 aylik döndü suan zten bir dakka yerinde durmuyo 5 aylik. Hic yere koyup kaslarını güçlendirmesini desteklemiyor musun canim yere koy sevdigi oyuncağı yakinina koy dönmesini sagla benimki ters dönmüşken karnina kadar kendini kaldirip dizlerini kullanarak vücudunu döndürüyo emekleme hareketi gibi poposunu kaldiriyo
-Reklam-
0 oy
(302 puan) tarafından
7 Aylik canım 5 aylıktan beri dönüyor bu aralar emeklemeye de çalışıyor yere koyduğum zaman uzağa bişey koyuyorum dikkatini çekiyor gitmeye çalışıyor 
tarafından
Maşallah canım
(302 puan) tarafından
Her bebek bir değil canım bazıları tembel oluyor bişey yokturdur inşallah
0 oy
(12,992 puan) tarafından
Canım benimki 10 aylik suan 5.5 aylikken dondu 9aylikken emeklemeye basladi simdi tutunup yuruyor bazeb ellerini birakip gidiyor. Arkadasimin kizi 1ay buyuk o 8.5 aylikken dondu daha oturuyor sadece. Bebekten bebege degisiyor yani uzulme yapar
tarafından
İnşallah bir şeyi yoktur canım gerçekten kafama çok takıyorum
(12,992 puan) tarafından
Kilosu nasil canim fazlami bazen oda etkiliyo
0 oy
tarafından
Bebejler 3 4 aylikken donmeye başlar kizimda 9 aylik done dine her yere gidiyo ama emekleme bizdede yok daha bi doktora mi gotursen dönme icin gec olmhs sanku
tarafından
Bence de canım pzt için randevu aldım bi gidicem inşallah
tarafından
Uzme kendini her bebek ayni değil-dir bi gotur bakalim kuzuyu
tarafından
Teşekkür ederim canım:*
0 oy
(759 puan) tarafından
10aylik döndü şuan 13aylik emekliyo
tarafından
Sizinde geç dönmüş sanırım hiç doktora sordunuz mu?
(759 puan) tarafından
Evet canim götürdüm erken doğduğu için gelişimi geriden gelmesi normal dedi herhangi bi sikinti görünmüyorum dedi
tarafından
Çok şükür canım bende sezaryen oldum ama 39. haftada birde ben gideyim inşallah bir şey yoktur
(759 puan) tarafından
Bence normal  kuzum her bebek aynı değil bende 34 haftalık dogurdum
0 oy
(10,499 puan) tarafından
5 aylıkken döndü 7 8 aylıkken emekledi 8 aylık bebeğin en azından dönmesi lazım alt üst falan dönmüyor mu hiç
tarafından
Dönmüyor canım ben zorla döndürüyorum bıraktığım gibi kalıyor öyle :(
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Bazi bebekler tembel oluyor canim 

Ben 3 aylikken oyun halısına koydum simdi 4 aylik maşallahi var erken yürür diye düşünüyorum kaslari kuvvetleniyo
0 oy
(476 puan) tarafından
3 buçuk 4 aylikken dondü 7 buçuk aylıkkende emekledi şu an 8 buçuk aylık koltuk kenarlarinda yürüyor ama her bebek gelişimi farklıdır emeklememesi zaten sıkıntı değil her bebek emekliyecek diye bir kaide yok ama dönmemesi için bir doktora danışın derim. Çok geç değil ama yinede bir sormakta fayda var.
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Benim kizim 10. aydan sonra dönmeye başladi. Hic emeklemedi 15.ayda yürüdü canim. Normal korkma sende. Bu arada dönmeye başladı derken done done yuvarlaniyordu. Yattığı yerde dönmesi de gec olmuştu bizim. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 136 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Dilaraalya (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 264 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 414 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 180 göst.