0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (699 puan) tarafından

Kızlar hiç bir karin ağrısı falan yok keyfi yerinde sabah biraz ateşi vardı 37.5 ağrı kesici verdim normalde günde 1 bazen 2 yapar dünden beri sürekli yapıyor. Sabah 7 de başladı yapmaya bu saate kadar 4 oldu yapıyor. Ve son iki bezi bildiğiniz sarı su dökmüş gibi sümük gibi şeyler var. Evde bağırsak düzenleyici vardı onu verdim. 10 da. Muz yedirdim leblebi yedirdim. Sizce nedir bu 

7 Cevaplar

0 oy
(7,793 puan) tarafından
Direk hastaneye  git canım yüksek ihtimal enfeksiyonu var antibiyotiksiz atlatması zor olur bir dakika bile durma
(7,793 puan) tarafından
YOk kuzum verme doktor bi tahlil falan yapsın bak kakası sümüksüymüş benm oğlumda crp yükskwliği çıkmıştı bide kakasında gizli kan mutlaka götür
(699 puan) tarafından
Sümüksü ama şöyle. Hepsi dgl yani parça parça bazı yerler d3 vardı. 2ci su gibi yaptığında hiç yoktu ondan.
(7,793 puan) tarafından
Bir kere olması bile iyi değil ishal çk ciddi Allah korusun rota da olabilir durma bi dk git
(699 puan) tarafından
Onu da düşündüm. Kızımın rota aşı var. Nette de baktım. Smdi de yok 6 yi geçerse ishal sayılıyorms durumna göre Allah korusun giderim bugün mutlaka
(7,793 puan) tarafından
Allah korusun kuzum sn yine git rota aşısı ağır atlatmasını engelliyor ama yine hastalık olabiliyor inşallah normal ishaldir
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Oğlum da yaptı bir ara üst üste beyaz sarı karışık kaka doktor diş ya da üşütme dedi 6yi geçerse hastaneye gotur canım ya da hemen şimdi 112 yi ara onlar sana ne yapman gerekiyor söylüyor hatta bazen ambulans ta gönderiyorlar istersen
(699 puan) tarafından
Üşütme olabilir mi acaba klima mi çarptı diye düşünüyorum. Normal de hep çalışır da dün sanki vücudu soğuktu bide uyudu üstünde örttüm ama bende uyudum yanında 37 haftalık hamileyim. Uyandım üstü acıktı soğumuştu çocuk. Belki de ondan. Ama hiç sarı su gibi olmadı. Resmen bağırsakları boş yani
(14,168 puan) tarafından
Sen en iyisi 112 yi ara doktorlar sana cevap veriyor canım söyler onlar ne olduğunu
0 oy
(289 puan) tarafından
Flagyl 125 mg verin yada bir çay bardağı suya 12 tatlı kaşığı pirinç unu karıştırıp içirin düzelir. Geçmiş olsun 
0 oy
tarafından

Soğuk almıştır

(699 puan) tarafından
İnşallah öyledir korkuyrm enfeksiyonsa diye enfeksiyon olsa karnı ağrır demi
tarafından
Soğuk almışsa karnı ağrır diye biliyorum canım
(699 puan) tarafından
Aaa bizde karın ağrısı yok. Bisey demiyor kızım
0 oy
(627 puan) tarafından
Suan turkiye genelinde cocuklarda salgin var ishal kusma yapiyor benik bebegimde atlatti cogu arkadasimin vovuklari da oldu hatta iki uc defa geciren var. Acile gotur ishalde su kaybi oluyor bi serum takarlar probiyotik ve ishal icin surup veriyorlar ilacla birlikte hemen toparliyorlar
0 oy
(5,587 puan) tarafından
Barsak düzenliyici bu tamla olan mı oysa ver geçer inşallah 
(699 puan) tarafından
Şurup
(5,587 puan) tarafından
Bilemedim bizim kullandığımız damla 20 atet her bir gün bir damlayı tamamen kullanıyoruz
0 oy
tarafından
Bolca su içir mutlaka
(699 puan) tarafından
İçiyorum cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 509 göst.
0 oy
11 cevap 754 göst.
8 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy