Lohusayken kaynanam hiç yardımcı olmadı geldiği günlerde de şu işim vardı deyip gitti hep o kadr msafirim geldi hiç birinde yanıma gelmedi. Bayan kuaforuyum arefelerde çalışmam çok zor oldu 50 günlük bebekle ama mecbur çalışmak zorundaydim öyle böyle arefelerde de hiç geleyim çocuğa bakayım demedi kendim idare ettim sagolsunlar müşterilerim baktı yani bana hiç desteği olmadı bayramin birinci günü kahvaltıya gittik 5 gibi eve geldim işim var evde deyip halbuki dinlenmem lazım çok yorulmustum şimdi de kalkmış eltimden bana haber yolluyor yarın gelsin yardım etsin misafirler çok geliyor diye bende annemdeyim bu aksma burda kalcam dedim ve gitmicem de yarın bana yardımcı olmayana ben niye yardım edeyim. Bı gün sütüm kesildi buraya bile yazmıştım hatta eşim sbah kaynanami almaya gitti bize getirmek için daha öğlen olmadan ben gideyim benim yünlerim vardı yapılacak onları yapcam. Hem yarın gitsem bile ne faydam olacak acaba çocuk hiç durmuyo sürekli kucak istiyo ayrıca gitmeye de hakkım yok şuan bana bir yapsaydı ben on yapardım ona iyice soguttular kendilerinden