0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (5,273 puan) tarafından
Kızlar muhallebi veriyormusunuz bebeklerinize kilo alsın istiyroum biraz zayıf kilo yapicak muhallebi tarifi verir misiniz 22 aylık kizm

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben genelde inciri pişirir irmikle karıştırıp yediririm. İçine az da ceviz oh mis :)
(5,273 puan) tarafından
Yok valla uzun süredir kullanmiylrum önceden kullaniyordum
(5,273 puan) tarafından
Anladm hani hiç gozune almis gibi gelmedi mi
tarafından
Yemeklerine kemik suyu, gün içinde muz, sabah aç karnına keçiboynuzu özü. Akşam yatmadan genelde irmikli muhallebi veriyorum. Yani zayıf değil normal kiloda belli ediyor. He yatmadan önce süt de iciyor
(5,273 puan) tarafından
Tamam canm Allah razı olsun
(1,071 puan) tarafından
Ben bu saydıklarıni 2 çocuğuma da aynı anda eksiksiz yaparım. Biri tombik biri üflesen uçar o kadar zayıf. Yapı meselesi tamamen. Almayan almıyor.
-Reklam-
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Yo vermiyorum bı ara kilosu coktu şimdi zayıfladı önemli olan sağlığı kilo boş ya. 

(5,273 puan) tarafından
Tabi ki öyle ama kiloda önemli
0 oy
(4,659 puan) tarafından
O değilde muzlu süt süt tarifleri güzel kilo aldırıyor tavsiye ederim 3 cocugumada güzel kilo aldırdı ortancası zayıf o bile üst sınıra geldi kilo olarak 
(4,659 puan) tarafından
Tabii ki de yazabilirsin ben her zaman giremiyorum gördükçe yazarim olur mu yanlış anlama.
(5,273 puan) tarafından
Tamam canm çok saol❤
(4,659 puan) tarafından
Iyi geceler :)
(5,273 puan) tarafından
Canm sütü kayanatip mi yapiyordun
(4,659 puan) tarafından
Hayır canim normal dolaptanda cikaripta yapabilirsin hava sıcak oda ısısında da olabilir.
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Ben sabahlari 1 tatli kasigi irmik 1 tatli kasigi robottan cekilmjs yulafi 1 cay bardagi suda pisiriorum icine bir yumurta koyuyorum biraz keciboynuzu pekmezi ve tahin 1 tanede ceviz koyuyorum bazen yumurta yerine avakado koyuyorum bide her yemegine mutlaka bulgur pirinc arpa sehriye tel sehriye koftelik bulgurdan herhangi birini koyuyorum kizim kilo almiodu demir ilaciyla beraber bu sekilde kilo aldi
(5,273 puan) tarafından
Tamam canm bnde yaparim çok saol
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Bebe biskuvisi kasik mama ve sut bunlari karistirirdim severlerdi benimkiler gece uyumadan once
(5,273 puan) tarafından
Tamam denicem çok saol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 162 göst.
0 oy
7 cevap 136 göst.
17 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Irmak 3472 (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
21 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,599 cevap

36,580 kullanıcı

...