Öncelikle canım bezi kendi istememeli.
Eğer kendisi hevesli ise öyle başla yoksa zor olur.
Biz naslamadan bir gün evvel çok kötü pişik oldu
Ertesi gün tuvalete gidelim mi dedim. Hemen koştu. Bezi cikarttik
İlk gün 20dk da bı götürdüm
Su ile oynadık sevdiği oyuncakları götürdüm yıkayalım dedim. Bı yandan çiş yap flan dedim zaten otururken yapti. Bir süre sonra skliyorlar düşünün yarım saatte bir gidio
. konuştum sürekli bu arada da altına kacirio hani tuvaletin kapısının önünde olsun falan tutmayi blmio çünkü asla kızmayın
Hadi annecim kalani tuvalette yapın deyin. İki defa girmemek için ağladı konuştum ikna oldu. Yaptıktan sonra sürpriz yaptım . Skldgi zamanlar hediye işe yarıyor:) . Neyse ilk gün böyle geçti
Gece bağladım ama farkında olmadan sabahta çıkardım henuz uyuoken. Pek yapmamıştı
2 gün
Yine götürdüm bu sefer saatte bir yaptım. Giderken yine tuvalette konuştuk su tabancası ile birbirimizi islattik
Bazen lazimlik koydum Tv'de çizgi film açtım
Neyse akşama doğru bı DHA gittik. Büyük abdest tutuolar kabız oluolar. 2.gun yaptı korkmadi baybay diyelim dedim baay yaptı
Çıktık. Bu sefer bir buçuk saat geçti öyle sordum. Tabi gidip şunu yapalım yada yapalım sürpriz yapicam diorum. Kabul etti
2
Gün öyle bitti
Gece baglicaktm geç uyudu baglamadim Alez serdim yatağına. Sbah erken uyandi kuruydu yatak hadi arabada yapalım mı dedim lazimligi arabalı
Tamam dedi hemen yaptı
Uyudu uyandı tekrar teklif ettim
Böyle böyle tutmayı öğrendi
Şimdi gelince çiş dio:) 3. Gün büyük abdestini yaparken korktu agladi sasirdim. Sonra konuştum güzel flan dedim fayda etmedi
Tuvalete pis flan dedi agladi
Zorlamadm arabada yaparız dedim. Cisin gelirse araba de dedim kabul etti. Şimdi lazimlikta takilioruz:) size tavsiyem çok yumuşak olun sabırlı olun odullendirin ama arada
Az kaçırdığı zaman kızmayın zaten biraz beklesn rahatsız oluyor islakliktan öyle değiştirin. Bnmki böyleydi inşallah yardımcı olablmsmdr:)