.............................
Benim çok hoşuma gidiyor. Buraya taşınmadan önce ki ev sahibine ben durumları gizlemiştim. Üzüntülü bir şey paylaşım yapsam yenge bana kızıyor du iyiliğim için kızıyor du ama o an kızgındim diye öyle oldu. 4 gündür. Paylaşım yapmıyorum diye abide aradı. Yengede aradı birşeymi oldu. Sorunmu var diye merak etmişler. Ordan taşınırken. Onlarda ağlamıştı bende ağlamıştım. O kadar çok pişmanım ki tasindigim için kocaman aile olmuştuk. Hergün. Birşeyler yapar akşama kadar otururduk. Bende oturduysak akşam yemeğini bende hazırlar dik orda oturduysak orda hazırlar yerdik. Abi evine dondurma alsa banada 1 kutu bırakmadan evine çıkmazdı. Yengeye kirayı verirdim. 100 lirasını. Kahve içme bahanesiyle. Gelir benim ünite ye bırakırdı. Eşim abiye verirdi. Akşamdan. Sabah giderken kapının önünde. Ayakkabının içine bırakır. Mesaj atardı ayakkabının içinden al diye çoğu zaman kira vermeyin biz bir aileyiz derdiler. Eşimin iş yerine servis olsa tekrar o raya tasinirdim. Çok ama çok iyi insandilar.
Bizimki de kira 1 gun geciksin kredi karti odemem var kirayi yatirin diyo Allah iyi insanlarla karsilastirsin ben bizimkini hic sevmiyorm seninki gibi ev sahibimiz olsa hic tasinmak istemezdim siz niye tasindiniz ozel degilse
1,486,744 soru
24,305,895 cevap
344,387 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın