0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (2,589 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ona çok sinirliyim kaç gündür bugün whatsapp profili kendi resmim yaptım mesaj atıyo değiştir diye ama eski Dilan olsa tamam derdi hemen anaaaa yokkkk çıldırsın hahahah not beni kızfırması da 2 gece dir 1 de geliyo eve geliyo arkadaşları ile çene çalmayı çok sever :) 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öyle yaptım sonra bana inat gitti kendi resmini koydu sonra koymadı bidaha falan tartıştık falan akşam uyuyunca gittim onunkini değiştim:D
(2,589 puan) tarafından
Hahahah oda yapsın valla yaparsa daha seksi resimlerimi koyarım kudursun hahahaha
-Reklam-
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Neden kiziyo ki profile
(2,589 puan) tarafından
Çok tatlı bi hatunum da tek resmini koydum ona kızıyo hahaha
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Niye kiziyor ki
(2,589 puan) tarafından
Kendi tek resmimi koyduğum için beybisi hahah
0 oy
tarafından
Kız benim esim bizi hic profil yapmqz çünkü rehberinde hic yoksa 1000 tane erkek var işle alakalı ben ne edem başımı duvarlara vuram☺️☺️☺️☺️
(2,589 puan) tarafından
Bende izin vermem kendi telefonunda bizim resmimizi koymasını ama ona sinir olduğum için kendi whatsappıma kendi resmimi tek koydum ehehehehe
0 oy
tarafından
Senin eşin de mı tek resme izin vermiyor 
(2,589 puan) tarafından
Yok hajajajaj ya onla ben yada kızımla ben hahahah inat değil mi kudurtuyorum eheheh
0 oy
tarafından

Benimkide istemiyor tek resim koymamı profile :D

(2,589 puan) tarafından
Ben inada yaptım hahahah kalsın birazda tek görsün beni patlasın hahahahah
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Allahalla değiştirme ztn öyle saçmalık mı olurmuş yabancı zaten yoktur telinde tanıdıklarda donu omzunda gezmiyo ki evli barklı kadına baksın kocan ilginçmiş
(2,589 puan) tarafından
İkimizi koy diyo genelde öyle yaparım ya hahahaha bende inat yapıyorum hahaha okul grupları var kuzum network üzeri çalışıyorum ayrıca o grup var hahaha ondan kıskanıyoo çıldırsın hahahahaha

İlgili bir soru bulunamadı

405,641 soru

12,154,562 cevap

36,585 kullanıcı

...