+1 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Selam kızlar. Sakarya  da tavsiye edebileceğiniz doktor var mi? Biraz saçma olacak ama  cinsiyet erken söyleyebilen doktor:) 12+4 teyiz şuan  pazartesi gitmeyi düşünüyorum acaba cinsiyeti.ogrenwbilir miyiz. Sağlıklı olsun tabi ama.yine de merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sakarya'nın neresi?

(19 puan) tarafından
Canım ben sakaryanın ilçesindenim Kaynarcadan .Sakaryalı mısınız sizde
tarafından
Evet canım ama ben Hendek'teyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ada tıp Tuba duzcan a gidiyordum 11+3 de öğrendim cinsiyet i
tarafından
Konak hastanesinde Ertan çeliği çok ovuyorlardi da sonra bende erkek diye istememiştim Tuba hanıma gitmiştim ondan önce adatipta deniz Şencan a gitmiştim yüzüme bile bakmamisti sağolsun :) ben pazar günü doğum yaptım aradım suyum geldi diye benden önce hastanedeydi
(19 puan) tarafından
Allah  razı olsun Rabbim böyle.doktorlarin sayısını arttıran inşallah.. Gerçekten doktorların bazıları aşırı ilgisiz oluyor.  Ya para icin değil de Allah rızası icin bir tebessüm etseler keşke. Zaten hamileyken yeterince hassas oluyoruz birde böyle olunca yikiliyorz
tarafından
Ah hiç sorma rabbim merhametli.halden anlayan insanlari karşılaştırsın ömrümüz boyunca
(19 puan) tarafından
Aminin inşallah
(19 puan) tarafından
Merhabalr malesef tuba hanıma randevu alamadım:( 2 ağustos dediler en erken. Mecbur jülide hanıma gidicem bugün. Bakalım hayırlısı artık

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 134 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mesel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 375 göst.
0 oy
0 cevap 220 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Derya deniz (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 959 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ade0 (62 puan) tarafından soruldu