0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar p.tesi tamponlari cikaracak aci varmi cok korkuyirum sindi bile bu kadr sizim sızım sızlıyor nefes alamaiyirum burnumdan resmen doluu ilk 3 gun kanama oldu bugun daha az sizinti gbi bide tamponum bitanesi ine kaymis bi sorun olurmu

8 Cevaplar

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Dilann cok gecmis olsun cnm
tarafından
Cok sagol kuzum :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de kardeşim pazartesi burun amilayti olacak 
tarafından
Estetik mi oluyor o canm ben nirmal et ve kemik alma ameliyati oldum perisanm cok agrim var
tarafından
Onunda öyle nefes alamıyordu doktor 18 yaşına girmeden yapamayız ameliyat dedi sonra uniye gitti sonra korona falan derken anca bu zamana kadar uzadı
0 oy
(10 puan) tarafından
Selam canım. Bende burun ameliyatı olmuştum tamponlar çıkarken çok az bir sızı olmuştu diye hatırlıyorum dikişlerde de azdı öyle çok bi ağrı olmamıştı çok geçmiş olsunnnn 
tarafından
Sagol canm tskr ederim moral oldu banada strese girmiştim
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Ben değil de kardeşim olmuştu. Tampondan sonra rahatladı dünya varmış dedi. Nefes alması falan tamamen rahatlamıştı
tarafından
Ayy insallah bende öyle olurum
(2,332 puan) tarafından
İnşallah canım çok geçmiş olsun
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Ben olmustum ama bende silikon tampon vardı cok rahat nefes alıp veriyordum, tamponları çıkarırken agri olmadi ama aniden  çekince oksijen fazla gitti sanirim basim döndü bayılmıştım :))
tarafından
Ayy en korktugum sey bayilmak aneztezi verilirken bile kokirdan daha ince bayilacaktm
(1,300 puan) tarafından
Benim tansiyonum düşmüştü  dikislerim alınırken  bile bayldim :)
0 oy
tarafından
Fikrim.yok ama çok çok zor olduğunu kuzenimdn biliyorum canım Rabbim şifa versin :(
tarafından
Allah razi olsun ben perişan oldum inan
tarafından
Rabbim şifa versin bir an önce canım çok zor
0 oy
tarafından
Burnunda kıl çeker gibi bi acı zaten sadece 1 saniye sürüyor 
tarafından
Ayy insallah öyle olur Benmkide
tarafından
Çıktığı anda öyle bi rahatlıyosun ki oh be dünya varmış diyorsun
0 oy
(771 puan) tarafından
gecmis olsun ben kendi tecrubemi paylasayim.Ameliyattan sonra fazla agrim olmamisti sadece sizlama oluyordu tampondan dolayi bide nefes alma sıkintisi olmustu ve canimi yakan tek sey tamponlar cikarken oldu.Oda tampon cikarken hic acitmiyor zaten yumusakti hemen geliyor amma velakin doktorum burun uclarima kacmasin diye dikislemiş sanirim o iplikleri cekerken canim cok acidi gozumden yas geldi.Yani tamponun cikmasi degil o iplikleri cekmesi cok acitmisti
tarafından
Benmde dikislemis vallahi  ayy tirstm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1anne1prenses (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
1 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde ikiipasaannesi. (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 695 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senben00 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bercemkaya (571 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,910 soru

23,686,397 cevap

310,619 kullanıcı

...