Huy olarak bi farklılık yok ama cinsel istek sıfır adamın hali harap
İlk zamankar çok kavga ettik ikincide aynı babası ilkinde hiç kavga etmedik aynı ben
Ilk oğlumda eşimden tiksindim 9 yaşındaki erkek kardeşime baglandim sonuç oğlum ayni dayisınin kopyasi şimdi kinde eşime aşigim geberiyorum aşkimdan 27 gün var doğuma çıkınca görecez nasil bisey yapmişiz
Bnşm eşim 3.ayımda eğitime gitti Dopuma geldio yüzden fikrim yok annemdeydim çok rahat piremses gibi hamilelik geçirdim
Kızgın boğa mi sjsjsjsjsjhs
Bende eşime çok düşkündüm hamileyken. Şimdi bebeğim 3 aylık aynı babası yüz olarak . Nasıl seviyorsam aynısını doğurmuşum
Hamilelikden önce de şimdi de aynıyım eşime karşı. Önümüzdeki ay doğumum var hiç bir şey deyişmedi.
ay ben kendimi hiç böyle tanımıyordum kocamın ya kolunu tutarak uyuyorum ya da sırtımı dönüyorum sarilmazsa miyavliyorum (söyleniyorum yani ) falan sjsjsjsjsj adam kapıdan girer girmez gelip gidip yanagimi alnimi uzatıyorum öpsün diye sjsjsjsjsj garibim dogurduktan sonra da böyle tatlı kal diyo ahahahahhh d
Ha benim oğlan da babasının kopyası sjsjsjsjsj daha da sana olan aşkımı sorgulama diyorum hahahahayyy :D
1,494,737 soru
24,418,985 cevap
351,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın