0 oy
851 göst.
Diğer kategorisinde (2,718 puan) tarafından
Kizlar ilk otrdugunuzda surusunuz nasildi ben bugun bi goster dedim esime surusum fena degil ama hic sag sol aynaya n bakmak yok direk surmeye odaklaniyrm zamanla kavraniyldr oda heralde sizcede oylemi ilk binisimde hevesim kaccak 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ehliyetim var yaklaşık 4 yıldır arabamız yok emanet sraba da eşim vermez başkasının kullandıgı arabaya bineniyo fobisi var illa kendi kullanıcak mecbur kalırsa arkaya oturur bilmiyom araba alınca çok kavga ederiz de hakkımzd ahayırlısı :D sürüşümde çok iyidir bu arada direksiyon hakimiyetim olsn park vs. Güveniyorum kendime hayrlısıyla güzel bir de arabamız olursa kızlarımı alırım kim tutar beni bee dua edin bana :D
(2,718 puan) tarafından
İnsllh canm insllh
-Reklam-
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Ohhoo sen yine iyisin ben ilk sürdüğümde 14-15 yaşlarındaydım babam öğretmişti köyde trafik olmayan bi yerde. Ben sadece direksiyonu tutuyordum debriyaja bas derdi basardim babam da vitesi değiştirirdi. İlk bindiğimde bırak aynayı önüme anca adapte oluyrodum:))) sonuç olarak tek seferde ehliyetimi aldım şimdi hem sehir ici hem sehirler arası kullaniyorum. Çanakkale Balıkesir arasi tek başıma yolculuk yaptım. Yakında da küçük bebeğimle  bu yola çıkmayı düşünüyorum. İstersen inanırsan olur. Bi anda olmaz bol bol pratik yap. Göründüğü kadar zor değil sürdükçe anlayacaksın. Zamanla çocuk oyuncağı gibi gelecek. Yolda yürümek kadar kolay gelecek araba kullanmak. 

KADIN İSTERSE YAPAR.
(2,718 puan) tarafından
Ayyyy tesekkurler destegine
0 oy
tarafından
Ilk zamanlar tabiki yola bakiliyir aynalar vites vs kullandikca otimatik bakacaksin herseye zamanla 
(2,718 puan) tarafından
Tesekkurler kzum
0 oy
(164,064 puan) tarafından
ayy bi kac sefer sur hemen alisirsin kiz ama cok faydali
(2,718 puan) tarafından
Saol canm

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 341 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,386 puan) tarafından soruldu
0 oy