0 oy
740 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benimkj artık hastalk gibi aşırı derecede ilerledi her yerimi kemir kemir kemiriyor aslında eşim edepli biridir bakmaz kimseye ama ben sanki esim insanlara bakyor insanlar esime bakyor gibi hissedyorum :(( ve bunlar yznden hep kavga ediyoruz aramz bozlyo genelde kavgayi hep ben ckaryorum hep kıskançlık kavgası o sana baktı sen ona bktn bak bak iyi bakyon gibi vs vs ama artık bu durum yüzünden dışarı gezmeye gidemiyorua gittigmz zaman hep sorun oluyor sosyal yayat neredeyse sıfıra indi yanisiz akıl verin ben napaym gerçekten artık kendi huyumdan çok rahatsız oluyorum çok üzülüyorum adam yeminler ediyor vallaho billahi iki gözüm önüme aksn bakmıyorum niye inanmyosun diyor . Söyleyin ben napaym 

28 Cevaplar

+1 oy
(2,460 puan) tarafından
Psikoloğa gitmelisiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Psikolok destek almalısın cnm 
tarafından
Kesinlikle gitcem
0 oy
(313 puan) tarafından
Söylüyorum canım paikologa gitmen gerek dalga geçmek icin değil gerçekten yardım almalisin
0 oy
tarafından
Maalesef bende öyleyim eşim çok iyi bi insan efendilidir 3 yıldır evliyim şuana kadar bi hatasını görmedim ama hep şüphe içindeyim bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum 
tarafından
Canm sende pakloga git istersen bende gidivem gerçekten berbat bir durumun icindeyim
tarafından
Aynen gitmem lazım 11 aylık oğlum var ve 2 aylık hamileyim hormonlar da tavan olunca dahada bi kafayı yedim
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Yanlış anlama asla bu sadece görüştür canım. Bu seviyedeki bir kıskançlık değil takıntıdır. Ve malesef kendine olan özgüveninin 0 olduğunu gösterir. Bi psikologdan yardım almalısın bu evdeki bütün huzuru sohbeti yok eder. Eşinin bi hatasını yanlışını mı gördün ? Veya duydun mu? Eğer bu tür şeyler yoksa bu normal bir durum da değil malesef.
tarafından
Pardin olmadi iste maleeef. Canm cok sor
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Tek başıma halledebilecegin bişey değil mutlaka destek almalısın
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Psikolojik destek alman lazım canım kaygıların korkuların var bu geçmişten gelen bi sorun olabilir böyle durumlarda insanın şemasına bakıyorlar tedaviyle düzelebilecek bişey
0 oy
tarafından
Farkında olman güzel bir şey bir uzmanla bu konuyu görüş eşini bunaltıp aklına olayanı aklına sokma 
0 oy
tarafından
Evliligimizin ilk aylarında bende oyleydim bi baktım 1 ay falan dışarı cikmamisiz esime sordum niye cikmiyoruz diye cunku hergun gezen insanlardik dedigi şey kafam önümde gezmekten sıkıldım korkuyorum kafami kaldırmaya zevk alamıyorum hicbiseyden dedi bende o lafından sonra asla kisitlamadim kiskansamda belli etmedim dusunuyorumda çok salakcaymis yaptigim
0 oy
(52 puan) tarafından
Merhaba yazını okuyunca gerçekten eski beni gördüm bende senin gibiydim ve eşim benden soğudu sürekli kavga ediyorduk nerdeyse ayrılık aşamasına gelmiştik ve oturdum düşündüm kendi hatalarımı buldum değişmeye karar verdim ve değiştim şimdi çok mutluyuz evet kıskanıyorum ama dozunda benden sana tavsiye bu şekilde devam etmemelisin gerekirse destek al.. 
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Eşeğin kulağına karpuz suyu sokuyorsun resmen
0 oy
(2,225 puan) tarafından
destek al canım 

en azından farkındasın bak ne güzel 
0 oy
tarafından
Piskoloğa git seninki resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek cnm
0 oy
(539 puan) tarafından
Kendine gel biraz canim benim evliligine sevgine zarar veriyosun fazla kıskançlık adami usandirir biktirir esinin seni okadar kiskandigini dusun yada daha fazlasi allah korusun cogu boşanmalar bu yuzden bak bende bosandim eski eşim okadar kiskanctiki perdeyi dahi actirmazdi  cam balkonlarimi siyah film cektirmisti ve sonuc bosandim dayanamadim artik kendini toparla biraz buladari iyi degil simdi yeniden evlendim herşey kararinca rahat hareket ediyorum cunku esim bana guveniyor ben esime guveniyorum korkma bisey olmaz 
0 oy
(52,304 puan) tarafından
bi tanıdığım abinin esi senin gibiydi. dertlesirdik karimi alip dondurma yemeye cikamiyorum yada bir cay icmeye hep ayri cikarim oda çocuklarla ayri cikar derdi ne kötü bir durum en guzel zamanlarınızı zehir ediyosun 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Psikolojiye görünsen iyi olur
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Psikoloğa git canım 
0 oy
tarafından
Canim sen bu durumun normal olmadığının farkındasın ve bu hiçte hoşuna gitmiyor o yüzden çok rahat tedavi olursun, eğer bunun yanlış olduğunu kabul etmeseydin omxaman duzelmen cok zor olurdu ,sana tavsiyem bir psikoloğa git 

Bende kıskancım ama cok şükür frenleyebiliyorum umarım sende kafandakini bitirirsin psikolojik çünkü 
0 oy
tarafından
Canm elinds bi delil yoksa eger nie bostan yere evdeki huzurunu kacirip.eşini kendinden uzaklastiriyosn
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Psikolojik destek alman şart. Zamanla eşini kendinden sogutursun bıktırırsın adamı. En yakın zamanda destek almaya başla bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
22 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Toprakeva (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.
3 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 98 göst.