0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Kizlar bikac kisiden farkli seyler duydum kesin biri soyleyebilir mi nettede arastrdm ama net bi bilgi bulamadm siz nasl alirsiniz adet olduktn snra alinanla ayni mi iliskiye grdiktn snra alinan abdest yoksa ikisinde ayri mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

image

image

Kaynak kitaptan çektim cnm faydası olur inşallah

(1,312 puan) tarafından
Tsk ederm cnm saol allah razi olsun
tarafından
Aynen ben de niyetlenirim besmele çekerim ağza burna su verip tüm vücudu yıkarım bu şekikde de kabul olur..adet yada cünüp için ayrı gusul yoktur aynıdır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki ikiside ayni

Agz 3 kere şu

Buruna 3 kere su 

Sonra bütün bedenini yika gobek deliği küpe delikleri dahil.

Safilerde niyette getirmek farz
(1,312 puan) tarafından
Sadece bu kadar mi bn normal abdest alip snra bedeni mi yakiyodum 3 kere sagina 3 kere soluna su dok filamde diyolar
tarafından
O sünnet uzeri olan ben sadece farz kısımları soyledim
(1,312 puan) tarafından
Peki normal abdest alip tum bedeni yikasan olur mu sagina soluna su dokmek lazm mi
tarafından
Hayir
0 oy
tarafından
Niyet ediyorum 3 agiza 3burna 3kere sag kola 3kere sol kola su dokuyorum sonra butun bedeni yikiyorum
(1,312 puan) tarafından
Peki bu kuranda bi surede filan yaziyo mu kesin diye
tarafından
Mezheplere gore değişiyor diye biliyorum baksana herkes ayri biseyler soyluyor ama abim annem sofi bende kuccuken annemden boyle ogrendim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Adet olduktan sonra önce vücudunu temizlemen gerekiyor. Adet tamamen biterse yakınlaşma olunca bida yine gusül abdesti alıyoruz
0 oy
tarafından
Niyet ettim allh rızası icin gusül abdesti almaya deyip once tum beden yıkanır igne deliği dail ıslanmadık yer kalmicak sonra avret yeri temzlenir sonra eller temzlenir agiza burna su çekilir göbek deliği vs yıkanır en son ayaklarda 3kere yıkanır sudan çıkılır 
(1,312 puan) tarafından
Bn hep normal abdest alip bedenimi yikiyodum
tarafından
Niyet etcen

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 392 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Zeynepagd (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 242 göst.
4 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,052 soru

24,395,431 cevap

349,714 kullanıcı

...