0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından

image

günaydın herkese bu arabadan ben aldım ama hiç memnun kalmadım çok hantal bir yere gideceğim zaman katlanmıyor otobüse binemiyorum baston bakıyorum nasıl birşey alabilirim yada almalımıyım 7 aylık oğlum baston kullanışlımı

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
7 aylik diyosun cnm baston kullanisli olur sizin icin artik oturabiliyor dimi
(344 puan) tarafından
Desteksiz oturamıyor canım çok kısa bir süre oturabiliyor Sadece sonra sağa sola devriliyor
tarafından
Himm o zmn guvenli olmayabilir cnm
(344 puan) tarafından
Bir aya kadar oturabilir diye düşünüyorum destek almadan
-Reklam-
0 oy
(3,558 puan) tarafından

Benim araba bu canım katlanıyor hafif valiz gibi çekçeki var tavsiye ederim

image

(344 puan) tarafından
Kuzum pahalı geldi bana bayağı yaz için uygun birşey bakıyorum işimi görsün yeter yakın bit yere giderken yoksa uzağa giderken kendi arabamı alırım rahatlık bakımından çok rahat sallanabiliyor uyutmak istediğim zaman fakat market pazar yaparken indir çıkar zor oluyor teşekkür ederim yinede önerin için
0 oy
tarafından
Bende baston kullaniyorum diamond baby  ucuz bise 300 falan tam yatakli da oluyor isimi goruyor tatile giderken de götürüyorum 
(344 puan) tarafından
Birde ona bakayım sağol canım
0 oy
tarafından
bizimde bundan bin pişmanım aldigimiza letgoda satmaya calisiyorum baston alicam bende
(344 puan) tarafından
Öyle birşey ki katlamaya katlayamıyorsun oturtma pozisyonunda hiç oturtmayı beceremedim zaten gerçekten bende çok pişmanım düz yolda kullanımı kolay onda sıkıntı yok ben 2.katta oturuyorum iskelesini ayrı yatağını ayrı çıkarmak zorunda kalıyorum çok ağır
tarafından
evet oturunca kayiyor asagi cocuk hep dusecek korkusu yasiyoruz aldigim yeri aradim alttaki kilini birbirinden gecirin dedi merdiven indirip cikaramiyorum icinde bebek yokken bile zor oluyor
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Canım let goyu indir telefonuna, 2 el sitesi. Baston bebek arabası yaz Bi dünya çıkar hemde çok uyguna :)) ben ordan Casual storm aldım. Onun dışında casual vista trona da öneririm.. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,818 soru

24,377,179 cevap

348,405 kullanıcı

...