0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar eşime paket yaptitirdim bugün 80 lira vermiş eşim 12 GB 750 dk 250 sms vodafone müşteri hizmetlerini aradım cunki geçende aynı pakete eşim 65 lira verdi müşteri temsilcisi diyorki yaptırdığıniz paket 47 TL bende söyledim bizden bu kadar aldılar diye şikayet edin o bayiiyi dedi ama eşim gecenki paketide baska yerde yaptırmış bunu başka yerde hangi taraf yalan söylüyor ben anliyamadim ateş pahası gerçekten valla içim gidiyor şu pakede para verirken ama mecburum dakika hele çok lazım oluyor yoksa cidden para vermiycem bayii bizi dolandiriyormu şimdi ben anliyamadim...

19 Cevaplar

0 oy
(2,524 puan) tarafından
12 GB zaten başlı başına 80 lira. Vodafone  paketleri ayrı bi pahalı zaten
(3,101 puan) tarafından
Müşteri temsilciside diyorki suanki aldığınız paket 47 lira
(2,524 puan) tarafından
Bilemedim ki canım ya ordaki çalışanlarla ilgili olabilir
(3,101 puan) tarafından
Bı kaç ay öncesi 20 GB a 40 lira veriyordum ben nerden ne koparcaz diye sastilar valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben türk telekom kullanıyorum 15 gb 750 dk 1000 sms 49 tl ödüyorum ama bu aydan sonra 55 olcakmış
(3,101 puan) tarafından
Çok pahali ya valla bide çabucak bitiyor internet bitmesin diye 3 G açıyorum oda burda çekmiyor valla önceki paketi yaptirali 15 gün olmadi
0 oy
(111 puan) tarafından
Faturamı ben 36 en fazla 40 ödüyorum paketimde gayet iyi 750 dk kolay paket 
(3,101 puan) tarafından
Eşim faturalida boyuna geçiriyorlar canım
(111 puan) tarafından
Bende faturayı tavsiye etmiyorum asla kullanmadım en iyisi normal ama sen çok fazla ödemişsin tekrar git bence
(3,101 puan) tarafından
Müşteri temsilcisi de öyle dedi eşim yaptırmıştı İstanbul'da ben yaptirsaydim gider burunlarindan getirirdim eşim çalışıyor kolay kolay gidemez bidaha bayiiye
(111 puan) tarafından
Kart kullaniyisaniz direk karttan da yapabilirsiniz o daha kolay oluyo
(3,101 puan) tarafından
Bundan sonra öyle yapcam canım ya
(111 puan) tarafından
Isim dikkatimi çekti benim kızımın adıda Eslem eslemin annesi yaziyo bi tuaf oldum:D
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Kendiniz alın madem öyle paket yaptırmaya bayiye mi gidiyosunuz yani 
(3,101 puan) tarafından
Evet canım kendimiz nasil alcazki uygulama üzerinden kart ilemi diyorsun
(1,502 puan) tarafından
Vf yanımda var onu indirin ben faturalıyım ama diğeri nasıl bilmiyorum faturalı 12 ay taahhütlü seçim yapmayı denediniz mi daha ucuza gelebilir
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Faturalı neden olmuyorsunuz kii ? 
(3,101 puan) tarafından
Esime boyuna geciriyorlarda ondan
(7,791 puan) tarafından
Bizim faturalı hiç sorun yaşamadık madem faturasız kullanıyosunuz paketi yanımda uygulamasından kendiniz alın riske girmeyin
(3,101 puan) tarafından
Bundan sonra öyle yapcam canım yoksa güç yetmez valla
0 oy
(52 puan) tarafından
Bende vodafone kullanıyorum paket fiyatım ve yeni hat bedelini ödüycez kardeşim yıllardır kullanıyor hiç böyle bir sorun yaşamadı siz direk bayisine gidin şikayet dilekçesi verin
(3,101 puan) tarafından
Acelesi yok kız boşu boşuna küfür yeme şimdi fahsjsjdn:D
(147 puan) tarafından
Asla küfür etmez uykulu daha tatlı oluyor bir daha sordum duvara dedim biliyom dedi sizin köy neresi dedim azatlı kasabası dedi   :  ))
(3,101 puan) tarafından
Azatlida yakın buraya canım baya
(147 puan) tarafından
Himm ne bilim aman ben oturdugum adresi zor ezberledim ve bazen yanlış oluyor   :  ))
(3,101 puan) tarafından
Ben daha bilmiyorum valla canım adresi afayhssh:D sen gene zar zor ezberlemissin:D
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Canm sen yat kalk vodafona dua et valla gozunu sevim  turkcell bni maffetti geceli daha 6 ay olmadi normal faturam 47 tl aylik 100den asagi odemiyom ek paket aliyom turkcellde cok cabul bitiyo net ve sadece 1 gb 27 tl gbi bi fiyat valla suremin bittigi gun vodafonda alacam solugu
0 oy
(1,243 puan) tarafından

Turkcel pahalı diye vodafone geçtim faturalı hattım.  47 lira fatura ödüyordum 6 gb 750 dk 250 sms. Şubat ta sürem doldu faturasıza geçeyim dedim günde 10 kez arıyorlar size özel bu paketimiz var istemiyorum dedikce ısrarla aradılar.  En son arayan kişi 22 liraya 3 gb internet 1000 dk 250 sms teklifi verdi 22 liradan fazla ödemeyeceksiniz dedi

Eee madem böyle uygun paketler var neden halk bilmiyor dedim kişiye özel vsvs deyip durdu şimdi 22 lira bu paket 3 lirada vergiler 25 lira ödüyorum ayda.
0 oy
(3,249 puan) tarafından
Canim benim de 750 dk 10 GB net artı 1000 sms bayiden yaptirdiysaniz acaba arada paramı yedilerki 
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Müşteri temsilcisi faturalı olarak soykuyodur paket fiyatini hattinizo faturaliya tadiyin madem :)
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Benim hattim faturali degil. Vodafone yanim da uygulamasini indir. İnternet uzerinden hamgi paketi isterdeniz secin kartla online odeme olarak saniyeler icerisin de paketi gerceklestirin canim. Ben yhep boyle yapiyorum
0 oy
(152 puan) tarafından
Ben faturalı uyumlu 11 tarifesini kullanıyorum 46 TL ye kalanda diğer aya devrediyor 

Onda bi sorun olabilir yanlışlıkla paket aşımı ek paket alımı vs 
0 oy
tarafından
Evet kandiriyolr çünkü görümcem o işte çalıştı o  söyledi. 
0 oy
tarafından
Kız çok pahalı 19 tl ye 10 gb 1000 dk 500 sms kullanıyorum ben Türk telekom ama
0 oy
(9,238 puan) tarafından
25 GB benim ki 86 tl
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Eşinin belki borcu felan vardi ondan kesmiştir
0 oy
tarafından
düzenlendi

Kızz çok pahalı seninki ben 15 gb İnternet 2000 dk Vodafone ile de sınırsızz 250 sms 55 tl ödüyorum oda normalde 115 tl ama kavga dövüş faturadan çıkdım aradılar neden çıkdınoz diye bu tarifeyi önerdiler ondan sonra kabul ettim 

0 oy
(1,307 puan) tarafından
Kız müşteri hizmetleri ni ara ole paket yap kendine daha uygun olanlar var bn de Vodafonluym
0 oy
tarafından
vodafone pahali canm

İlgili bir soru bulunamadı

410,751 soru

12,359,488 cevap

41,359 kullanıcı

Kategoriler

...