Selam kızlar. 2 haftadır 4 kisilik bir arkadas grubumla bulusmak icin plan yapıyorduk. Gecen hafta yagmurluydu diye olmadı Perşembeye erteledik.aralarinda en yakın oldugun arkadasimla baska bir arkadas bu planı kendileri telefonda konusup Cuma gününe almış. Cuma günü yaklaştı bu sefer de haftaya yapalım o zaman daha da uygun oluruz dediler. Dün yakın olan arkadasımla mesajlasırken konu arasında bu hafta nerede bulusucaz yazdım. Bu hafta pzt epilasyona ve Salı yigeninin yanına gitcekmis. Persembe günü de stajı baslayabilirmis.onun icin bir sonraki hafta bayram haftası bulusalım o zaman daha müsaitim dedi. Tabi artık benim sabrım taştı yani.
Dedim "bu sürekli ertelemelerden sıkıldım açıkcası.Madem yapılan planlar hep böyle erteleniyor buluşacagınız gün bana haber verirsiniz.Müsaitsem bana uyarsa gelirim uymazsa da gelmem" dedim. Tabi o da öyle dememe alındı filan ama umrumda degil. Abartıyor muyum sizce? Yani kendileriyle buluşma meraklısı degilim artık yok o gün yok bugün deyip bıktırdılar.Çocuklarımız da yok henüz. Geçerli bir sebep olsa tamam diycem de.