+1 oy
845 göst.
Aile kategorisinde (1,326 puan) tarafından
Merhaba kizlar  yakın bi arkadaşım eser yenenler e yapılan 3. Çocuk şakasını kendi eşine yapacakti . 1 bebekleri var şuanda. E si şakayı yapmış eşi sok olmuş ,çok şaşırmış biz korunuyoruz ya nasıl oldu diye çok dusunmus. Sonra kabullenmiş. Arkadaşım sseseryan olduğu iicn onu düşünmüş ya dikişlerin patlarsa falan diye konuşmuş. Sonra  şaka olduğunu öğrenince de o şokla eşinin ağzından bal DNA testi isterdim ha diye bi cumle çıkmış.  Tabi kız durmamış çocuğunu alıp gitmek istemiş öyle bi ithamin karşısında. Ama eşi salmamis ayağına kapanmis.ozur dilemiş. Ama tabi böyle bi cümleyi de kimse yiyip oturamaz. Kimsyee de diyememis. Bana anlattı bende ne diyeceğimi bilemedim. Size soracağım i söyledim . Sor dedi. Ortada çocuk var. Ve birbirini gerçekten seviyorlar. Eşi  bu zamana kadar bi kere bile tlfnunu Alip bakmamız ,bakmazmis dda . Siz olsanız naparsiniz. Dhaa iki günluk olaymış . Bana da zor açtı konuyu bende şaşırdım. Annesine gitmek istiyor ama biyandan da fevri davranmak istemiyo. :( Benimde kafam allak bullak oldu. Kusura bakmayın

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sosyal medyanın verdigi yanlis ornekler ve biten evlilikler bitmeyen huzursuzluk der susarim ......
-Reklam-
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Eşi şaka yaptığını söylemiş af dilemiş, arkadaşında amma abartıyor, boşanmak ne kadarda kolay valla, 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Kadında abartmış bence eşinin niyetini bilmiyomu sonuçta. Eşide şaka yapmış işte nolcak. Çok saçmalamış kavga için bahane arıyo bence. 
0 oy
tarafından
Bişey anladıysam Arap olayım ne olmuş ki ya:))
0 oy
tarafından
Kadın şaka yapınca adam da saka yapmak istemiştir  hoş olmamiş ama bunun için yuva yıkılmaz
0 oy
(2,267 puan) tarafından
İkisi de saçmalamış. Ve evet kocasının tavrı yanlış ama abartmasın. Gerçekten hamile olsa dicem tamam adam kabul etmiyor ama olmayan bebeğin DNA sını ve şakasını abartmasınlar
0 oy
tarafından
Kusura bakmasın da hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek bence aşırı saçmalamis sonucuna katlanamadigi sakayida yapmasn bence eşi bıraksın gitsin nasıl olsa suçlu olan kendisi paşa paşa geri dönerdi
0 oy
tarafından
Oda yapmasaymış şakayı saka kaka olmuş kendini bildikten snra ben aldirmam esimin lafına cok abartmış 
0 oy
tarafından
Saka kaka olmuş kisaca
0 oy
(28,774 puan) tarafından

Uzatilmamasi gereken bir konu ne kadar didiklerlerse o kadar yıpranırlar.

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Şaka başka biseye donusmus 
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Adam şaka olduğunu öğrendikden sonra söylemiş zaten. Gerçekten aklından öyle bişey geçse ilk hamileyim dediginde söylerdi o cümleyi. Bunda bu kadar büyütülecek bişey yok bence. İkisi de şakanın dozunu kaçırmış. 
0 oy
tarafından
Çok çok abartmış ya biz çocuk istediğik hamile kaldım eşim 9 ay boyunca hep takıldı gözleri benzemezse bana DNA testi yaparim derdi hep takılırdı hep de şakaydı ya hiç aklıma gelmez bunun kavgası ya adama üzüldüm takılmış o da
0 oy
tarafından

Şakayı kaldıramayacak birine şaka yapılmaz bu hata olur ki olmuş zaten 

0 oy
(12,523 puan) tarafından

Bir şaka nerelere gitmiş. Hiç hoş olmamış ya çok kötü :ermm:

0 oy
(50,748 puan) tarafından
aslinda direkt namusa laf söylüyo hazmetmesi zaman alir. evde dursun süründürsun kimseye yaymasinlar 
0 oy
tarafından
Ama adam korundugundan kesin eminse ve bu insana hamileyim şakasi yapiliyirsa boyle birsey cikmis olabilir agzindan bence cok normal

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 674 göst.
12 Haziran 2021 Aile kategorisinde Neslihanemretpkts_ (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy
14 cevap 346 göst.
7 Haziran 2021 Aile kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
17 Mart 2021 Aile kategorisinde Hira (6 puan) tarafından soruldu

403,404 soru

12,084,413 cevap

36,366 kullanıcı

...