Kızlar 25 yaşındayım 22 aylık kızım var zor.bir bebek doğduğundan beri gece uyumaz yemek işi sıkıntılı bana çok düşkün ama bu aralar bir kardeş yapma.dusuncesi girdi aklıma 3 4 ay sonra hamile kalsam aralarında tam 3 yas olacak ama kafamda deli sorular kızım zor bebek te olunca çok sıkıntı yaşar miyim.acaba diyorum sonra birde şu şekilde düşünüyorum şuanda hiçbir düzenim kendi hayatim uykum hicbirseyim yok birtane daha olsun oda kizimla.buyur gider diyorum yani kafam.çok karıştı 3 yas arası olan anneler yorum yapabilir mi nasıl zorluklar oluyor tavsiye eder misiniz
Birde korkum hamileligimde çok zor geçmişti 9 ay boyunca kustum 7 aylik olana kadar mutfağa bile giremedim öyle olursam kızıma nasıl bakarım diyorum falan filannn yorumları bekliyorum:)
1i de zor 5i de zor. Hayırlısı olsun hakkında. Benimkilerin arası tam 2 yaş, rahatladım tam derken hamileyim yine başa sardık, bu da küçükle arası 3e yakın olacak. Azcik çıldırıyor insan ama olsun iyi ki varlar
Benim 2 çocugum yok ama yorum yaoıcam içimden geldi çümkim benim kocam da istio.. Geçenlerde saliha erdimin bi sohbetini dinledim çocuk hqkkında dio ki o cocugu Allah verio o çocuk senin drgil ki seninmiş gibi davranasın Allah veriosa sabrını da rızkını da o veririlm önce Allah bakar cocuguna dio benimde kafam cok karışık hakkımızda hayırlısı cnm söyleyeceklerim bu kadar
1,488,405 soru
24,329,643 cevap
345,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın