0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bir yere gittiğiniz zaman lazimlikta yapan çocuk için ne çözüm urettiniz. Çocuğum korkuyor tuvalettn ama lazimlik seviyor ve çok şükür sorun yaşamadık. Bir yere gittiğimde ne yapabilirim bu arada bir hafta oldu eğitim vereli

6 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Daha yeni başlamışsın hrmen lazımlığı bırakıp klozet aparatı al ona devam et sonradan klozete hiç alışmaz yoksa
tarafından
Klozet yok evde ya taşınmayı düşünüyoruz tayin yeri belli olunca.
-Reklam-
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Daha yeni alışmış bir süre sonra normal tuvalete götürür alıştırıp sevdirirsin suyla oynatarak yada oyuncak götürerek çünkü lazımliga akisan çocuk cidden tuvalete yapmıyor 
tarafından
Aslında direkt normal tuvalete alistirdim 3 gün büyük abdestinden korktu DHA istemiyor:(
(5,368 puan) tarafından
O zaman biraz bekle daha kötü tepki vermesin
tarafından
Aynen dedim alissn tutmayı öğrensin dışarı çıkınca zor olur evde olsam sıkıntısı yok da inşallah ona da alışır
(5,368 puan) tarafından
Alisir merak etme çocuklar zorluyor ama çabuk alışıyor ben iki tuvaketede alıştırdım ikisinede gider ama alaturka daha temiz geliyor bana
tarafından
Aynen ben klozet sevmiyorum başka yerde kendi evde de olursa sadece ona ozel yapmayı düşünüyorum hani bende eşim de sevmiyoruz. İnşallah gider ya bir kere ürktü ya ondan korkuyorum
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ben ilk haftalar lazımlığa yaptırdım sonra normal wc gecirdim alısınca
tarafından
Bende öyle yapıyım canım. Tekrar beze dönmek istemiyorum
(12,523 puan) tarafından
Başladıysan bırakma canım alışır. Kaç aylık bu arada
tarafından
2 hafta önce 2 yaşını doldurdu canım
(12,523 puan) tarafından
Anladım canım tam zamanı ☺️ benim de kücük 22 aylk olcak baslamak istiyorum da korkuyorum :/
tarafından
Canım kendisi istemedi o yüzden başlattım önce anlattım sonra pişik oldu teklif ettim bezi atalım mı diye tmm dedi öyle başladık
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Ben lazımlık la veriyorum şuan 12 gün oldu kaynanama gidince normal tuvalete yada banyoya oturtuyorum şükür orda da yapıyor canım 
(4,760 puan) tarafından
Yapar kuzum bir şeylerle oyala yanında dur yapar eğer öyle bir korkun varsa herşeye rağmen alıştırma külodu al ben 2 tane aldım civilde indirimde şuan 2li canım
tarafından
Altına yapmıyor canım çok şükür gelince söylüyor ama lazimlikta olsun diyor illaki o sıkıntı:(
(4,760 puan) tarafından
Hım iyi alışmış kaç gün içinde öğrendi söylemeye başladı kaç yaşında
tarafından
3.gunde söyledi 24 aylik
(4,760 puan) tarafından
Hım maşallah canım
0 oy
tarafından

Büyük oğlumda hiç sorun olmamıştı evde lazımlık dışarıda normal wc ye yapıyordu küçük oğlum çok takıntılıydı bu konuda herşey den önce lazımlığı alıyordum yanımıza:D

tarafından
Amaann çok kötü benimki korktu ya açıkçası bir yere de gidemedim bir hafta oldu diye: D cok kötü lazimlik ile gezmek
tarafından
Her çocuk aynı olacak diye birşey yokki belki seninki öyle olmayacak canım
tarafından
Ay inşallah canım merakla bekliyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
6 cevap 133 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.