0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (888 puan) tarafından
Mesela bi ortama gittiğinizde eşli arkadaşlar olsun içeri girdiğinizde ben burdayım cinstenmisinizz yani ozguveniniz nasıl eşiniz sizi assagiya cekermi yoksa yuceltirmi bide dikkatkmi çekti zayıf ınsanlar daha bi özgüvenli oluyor .. toplu ortamlarda eşinizle uyumlumusunuz cidden merak ediyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(1,353 puan) tarafından
Evet özgüvenliyim pısırık pısırık oturmam
(888 puan) tarafından
Kesinlikle benn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz eşimle çok rahatız o konuda. Kıskançlık pek yoktur. Çift ortamında ben erkekle konuşabilirken o da bayanla muhabbet edebiliyor karışmayız :D
(888 puan) tarafından
Olmasi gereken seviyeli şekilde tabiki
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Valla biz her ortamda kendimizi belli ediyoruz :D komik bir çiftiz eğlenceliyiz :) 
(888 puan) tarafından
Oda güzell
(2,826 puan) tarafından
Aynen canım ☺️
tarafından
Ay bizi yazmışsın biz yerine göre ciddi yerine göre eğlenceli ama.genelde hep güleç
(2,826 puan) tarafından
Aynen bazı çiftler benziyor birbirine ☺️
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Öz güvenim tavandır desem yalan olmaz heralde. İlk defa girdiğim ortamda bile çok rahatımdır. Eşim de dışardan çekingen gibi durur ama ortama girince muhabbeti güzeldir. Arkadaş Ortamlarında uyumluyuzdur. Ama düğünler farklı oluruz ben pistin tozunu dumanını attırırım eşim hiç oynamaz. 
0 oy
tarafından
İlk zamanlar eşim beni çok rencide ederdi ortamlarda ama artık akıllandı bende öz güveni tavan biriyimdir yani hiç altta kalmam bazen gittimiz yerden kanlı bıçaklı dönerdik eşim beni aşalıycak ben sessiz kalcakmışım. Artık oda akıllandıda şimdi ortamlarda baya şakalaşırız flan millet hayret eder nasıl anlaşıyonuz diye :D 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Benim tavan da annem kabul etmiyor benim derdim de o :D
0 oy
(52 puan) tarafından
Kendime karşı özgüvenim var eşim beni her ortamda yüceltir 
0 oy
tarafından
Bu özgüven mi bilmiyorum ama car car car konuşurum her muhabbete dahil olurum karşımdaki kişinin beni dikkat ile dinlediğini fatk ederim dışarıda parkta markette bile bir bakıyorum ki herhangi tanımadığım bir kadınla muhabbete dalmışım tanımadığım insanlarla bile yıllarca arkadaşımmış gibi konuşurum sıcak kanlı bir yapım var her ortama uyum sağlarım sokakta yanımdan geçen tüm kadınlara istemsiz şekilde gülümsüyorum insanlar soğuk kanlılığa o kadar alışmış ki garip geliyor önce şaşırıp sonra çok güzel gülümsüyorlar ❤️ eşim de hiç assağıya cekmez. Beni pür dikkat dinler hep onaylar yüceltir asla ezmez 
(1,575 puan) tarafından
Kalbe kadar tam tersi ben de bildiğin soğuk nevaleyim soğuk nevale bile daha sıcaktır yanımda:D ama bu eşimle aramda bi problem olmuyor şükür:D
0 oy
tarafından
Zayıf bi kadın değilim önce onu soylıyım 

Ama özgüvenim yüksektir 

Neysem öyle davranırım kimseyede rol kesmem 

Eşimde asla aşağıya çekmez beni 

Bende onu aynı şekilde 
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Yükesktir kşmsenin beni savunması na izin vermem eleştirelere açığımdır

İlgili bir soru bulunamadı

405,580 soru