0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bizim gelin kizini memeden kesmeye ugrasio ama kizi cok inat ne yapsada birakmiyo meme aklina vurunca kiyameti kopario gece uyutmuyo göğüslerini bantlamayi denedi pis dio ama yine meme istio kadini mahvediyo ya bunun kolay bi yolu yokmu Allah askina 

6 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Ben pul biber sürdüm hemen bıraktı
tarafından
Onu denemdi ama bantladi salca surdü sirke felan hic kar etmedi cadiya yaa inatci keçi :)
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ben elma sirkesi ile kestim istemeden hem önce göğsüme sürdüm kokusu onu tiksindirdi tabi öncesinde pis olmuş kokuyo dedim oda ısrarla isteyince elime sirkeli pamığu aldım gögsüme sürdüm çıakrdım  kokuyu alonca geri kaçtı
tarafından
Denedi onu ama geceleri cok mizlaniyo ya habire meme diye aglio unutmuo memeyi ama emmiyoda
(5,328 puan) tarafından
Gecede aynı şekilde devam edicek 1 hafta sonra istemiyor ve dokuna bilirsin ama emmek yok süt kötü bak kokuyo demeli
tarafından
Hmm bide öyle deneyek bakak sagolun
(5,328 puan) tarafından
Sende sağol cnm
0 oy
tarafından
ben siyah bantla bantladim ucu kapalı olunca ememedi
tarafından
Bizim ki biraz uyanik yemedi bant isini :)
tarafından
sac yapistiriyorlar bide
tarafından
Ilk kez duydum bunu
tarafından
ben yapmadım ama oğlum saç kili görünce böcek sanıyor belki korkabilir oda
tarafından
Olur bi deneriz sagol
0 oy
(473 puan) tarafından
Benim kızmda 2 yaşına girecek meme delisi memede uyur salçadır falan travma yaratıyır diyorlar kendimde memeden kesmeye gönlüm razı değil üzülüyorum bağımlı gibi olduk kendimi nasıl motive edebilirim 2 yaştan sonra emziren anneler varmı aranızda kızlar bana bi yardım edermisiniz
tarafından
Aynn bizimkide 2 yasina gircek memeyi birakmaya hic nyeti yok
(473 puan) tarafından
Benim kızında yok benimde pek yok üzülüyorum yani
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Salça. Çız desin kesilir ben öyle kestim bide gec uyanınca abur cubur eline VERSİN ayağında salasın en fazla bir hafta zorlanır 
tarafından
Hmm anladm
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Bende bantla deniyorum su anda 6.gunumuz bu gün ilk bir iki gün gece verdim sonra geceyi de bıraktım sürekli meme diyor hala gösteriyorum acıyor bak diye öpüyor kapatıyor geri ne zaman tamamen unutur bilmiyorum bende
tarafından
Insallah unutur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Poyraz_Mira (1,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,601 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,499,546 soru

24,492,725 cevap

357,748 kullanıcı

...