0 oy
256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Artık eşimde gördü haksızlıkların evi taşıyalım dedi çok şükür memlekete şimdi soruma gelecem kaynananiz piknik olsun gezme olsun eltinizi götürüp sizi goturmezse ama evinede arada gel bize diye sesli mesaj atsa gider misiniz?

Hiç gitmek istemiyorum esimede dedim gezmeye pikniklere kimi goturuyorsa onu arada bir çağırsin benide torununu görme bahanesiyle çağırıyor mecburi sesli mesajda bile zoraki çağırma vardi

7 Cevaplar

0 oy
(2,171 puan) tarafından
Gitme zorla çağırıyorsa eğer ne gerek var evinede ya temizliğe yada dediğin gibi torunu için gel diyordur hiç gitme haklısın bence 
tarafından
Torunu için çağırıyor canım Elif'i niye arada getirmiyor Sun gelmiyorsun ama zoraki çağırma gibi bir ses tonuyla maksadı torununu görmek temizliğe cagirmaz çünkü biliyor gidince yapmayacagimi
(2,171 puan) tarafından
Genelde Kaynanalar işe çağırırlar benimki öyle şahsen bilmiyorum sizinkiler nasıllar ama bende yapmıyorum önceden yardım ediyordum soğudum artık bazı şeylerden dolayı gitmiyorum evine ayda 1 anca gidiyorum ,oda hasta ziyareti gibi kısa kesip kalkıyorum. Çokta gerekli değiller açıkçası.. torunu için gel diyor ama onun anneside sensin doğal olarak sana da iyi davranmasi gerekmiyor mu yani beni değil de sadece torununu cagirsa ben götürmezdim bebeğim nereye ben oraya çünkü
tarafından
Senin kaynanayla benimki yarışır valla:)bende başta yapiyordum ama şimdi yapmıyorum bardak bile kaldirmiyorum çünkü kötü günümde hicbirzaman yanımda olmadılar o yüzden bende yapmıyorum kızım için oda çağırıyor birde annemle kaynanam malesef ki üzülerek kardeşler anneannemle annem tepesinde durmadan ondan zoraki çağırma gereği duydu
(2,171 puan) tarafından
Akraba evliliği mi sizin ki canm himm anladım teyzen oluyor yani kaynanan. Zormuş ya Allah yardımcın olsun valla
tarafından
Aynen canım malesef akraba evliliği amin canım akraba akrep yemin ederim annem çok uyardı beni evlenme vermemek için diretti ***** kafam seviyorum kocamı dedim evlendim halada seviyorum sadece ailesinden dolayı huzurumuz kalmadı bu İstanbul'u terketmezsek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitmem valla onu cagiriyorsa benide çağıracak yada onuda cagirmayack
tarafından
Aynen canım bende eşime dedim gidiyorsalar da durum atmasın millet durumu görünce direk bana mesaj atıyor sen niye gitmedin diye göze soka soka yapıyorlar birde gitmeyecem zaten evi memlekete götürmeye karar verdik eşimi vazgecirecekler diye korkuyorum
tarafından
Seni kötü gelin gibi gösteriyor
tarafından
Aynen öyle canım eşim annem anneannem aradi sana terbiyesizlik mi saygısızlık mi yaptı birseyini mi gördün şöyle kizalim ona niye böyle yapıyorsun diyorlar birşey yapmadı ben ayrımcılık yapmıyorum diyor o delili fotoğraflara videolara rağmen
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Gitmem yaa çok görmek istiyorsa gelip görsün
tarafından
Yok canım gelip görmez ben ayaklarına gideyim istiyor ama rüyasında görür onca şeyi yapsın etsin sonra torunlarını gösterim
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Git canim torununu görsün böyle bos bi vaktinde ara aksam gelicez de git yani esininde annesi nolursa olsun..
tarafından
Eşimin annesi ama yenilir yutulur şeyler yapmadı keşke tek sorunu ayrımcılığı olsaydı yolun üstünde milletin içinde yemedigim küfür hakaret kalmadı eşimi zor sakinlestirdim orda
(7,785 puan) tarafından
Anladım cnm bilmiyorum yasayan sensin ama sanirim bn ayda yilda bir de olsa 30 dk fln gotururdum :) cok bile
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Herkesin değeri kendine derdim kuzum gitmek istemezsemde gitmwzdim
tarafından
Yok kuzum gitmeyecem sadece bunca şeyin üstüne nasıl mesaj atıyor da gel bize arada Elif'i getir diye ona şaşıp kaliyorum
(5,329 puan) tarafından
Şaşırma kuzum neden şaşırıyırsun ki insan sonuçta
0 oy
(1,897 puan) tarafından

Bazen bize de diyorlar çocuğu özledik ben hiç demem gelin felan uğraşamam 

Çocuğu gönderirim orda oynatirlar ederler 

Bazen bende giderim yemek felan yapmaya usenince:D

tarafından
Hahahah yok kız bizimki yemegede kabul etmez ancak çaya kızımı tek başına gonderemem özel gereksinimli bir çocuk orda tonla çocuk ellerine veriler falan güvenemem
0 oy
(14,873 puan) tarafından
Tabiki gitmem torununu görmek istiyorsa gelsin görsün eltimi çağırıp beni cagirmiyorsa adımımı atmam 
tarafından
Yok kuzum gitmeyecem zaten kendi gelsin oda kaynanam teyzem olduğu için annem için arada mesaj atıp uğra diyor
(14,873 puan) tarafından
Amann teyze de olsa hala da olsa herkes yerini bilsin boşver

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 314 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 548 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 359 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu