Bundan once gorumcemin ikiyuzlulugune sahit olup esimi bana doldurduguna dair msjlarni gormustum bnde kayinbabama huzurumu bizacakda gelmesin evime demistim esimde misillme yapip sennkilerde gelmeyecek demisti ama bnu sadece bizbizeyken demisti babamin yada baskasnn yaninda yalan konusuo gelsinler gitsinler basim ustune demisti 2 gun oncede kardesim gorevden geldi ve ben yemege cagirmak istyrm dedim tamm gelsun ama bacilarn gelmeyecek dedi bnde oyle olmaz biz zaten hep beraberiz hani biri yemege cagirsa maksat birlikte olalim die digeriimizide cagirirz dedim beni ilgilendirmez evime gelmesinler deyip inat ediyor oysaki ben bacisina oyle dedikten snra gelsinler deyip onlarada gitmistim ama o hala kin besleyip bana gelmesinler diyr byle demesinn sebebide bana siddet uyguluyrdu 1 bucuk yil ablalarmda byle okmaz onunu al skayet et die bana destek olmuslardi bunu yanlis anlayip senn bacilarn seni bana karsi kiskirtiyor die cphe aldi kin tuttu bnde olmaz oyle sey dedim ama inat etmis yok diyr ben ne yapcam ya erkek kardesim benim yemege cagirmami bekler digerleride gelmek istyr o gelsin bu gelsinde diyemem kaldm arada yani bana akil verin napsamda ikna etsem bu adami onun ailesnide kac kere yemege cagirmama abisini cagirmama ragmen gelmemistiler oysaki