0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından kapalı

Son adet tarihim 14haziran adete 3 gün kala betahgc 34.88 çıktı tam adet günümde ise 110 çıktı

İlk kan testini cuma günü en son kan testini pazartesi yaptım buna göre artış normal mi degerim düşük mü .

Eşim sabah saglikocagina testi almaya gidince doktor gözünüz aydın yükselmis değerleri pozitif demiş.

Beni de gün içinde getirmesini soylemis gittim hemşire hanımın yanına gidin dedi hemşire son adet tarihimi sordu söyledim adet kendince hesaplama yapmaya çalışti adet olmadin mi daha o zamn dedi bnde adetimin 2. Günü. Bugün burda kan verirken adetin birinci günüydü dedm değerlerin arada olduğunu dış gebelik mi kimyasal mi bunu öğrenmek için ultrasona girmem gerektigini sonra onlara bildirmemizi istedi. Yoksa dış gebelik se neden başta pozitif dedi doktor sonra hemşire arada bir değer dedi.kafam karıştı sağlık ocağından çıkarken doktor bizi gördü tekrar hayırlı olsun dedi .

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hayalperest (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryem15 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hayalperest (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.