0 oy
96 göst.
Aile kategorisinde (2,793 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar benimki top gibi yuvarlanıyor yerde yüzüstü dönüyor ellerini kaldırıyor öyle duruyor ama emekleme yok henüz,çabası var ama daha yapamıyor. Yüzüstü uyuyor gotünü havaya dikiyor :D

Otururken ayağa kalkmaya çalışıyor,ellerinden tutuyoruz yürüyor çok hızlı adımları var resmen koşuyor :P

Az biraz müzik sesi duysun hemen oynamaya başlıyor çok oynak bi kız olcak defnekuşum ya:D

Bide  haftadır alkış öğrendi alkış yapıyor o minnak ellerle Allahım yicem:'(:P

Dede baba mamma diyor arada anne diyor nennenen diyor su istediğinde:angel:

Sizin bebişler neler yapıyo:angel:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki 7 aylik donuyo dolasiyo bi gunduzleri uyumuyo bayiliyorum bu cocuk aksama kadar uyumuyoooooooo
(2,793 puan) tarafından
Salıncağı var gün içinde orda uyuyor gece beşiğinde yatıyor
tarafından
Ben butun gunu salliyorum yind uyumuyo en derin uykusu on dakka ama gece sallamadan uyuyo
(2,793 puan) tarafından
Ben ayakta sallamam hiç salıncağı da öne arkaya sallanıyor gündüzleri orda uyuyor ne kadar uyuduğu da belli olmuyor bazen 1 buçuk 2 saat uyuyor bazen 15 dk uyuyor uyanıyor gece de beşiğine koyuyorum öyle kendi 9uyuyor
tarafından
Masallah esas gecedir banada sukur et esas gece uykusu diyolar ama bitdim gunsuzleri salla salla besikde uyumuyo
(2,793 puan) tarafından
Kuzum ninni felan açıp uyutsan benimki bazen ninniyle çoğu zamanda nebe suresiyle uyuyor onları alıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yuvarlanarak gidiyor nereye gitmek isterse. Emekleme degil bizimki sürtünerek gidiyor öne dogru. Yürüteçte yürüyor oturuyor koltuk altından tuttugun zaman adım atıyor. Dolap çekmecelerini açmayı ögrendi nerde çekmece görse oraya gidiyor priz görse parmak sokuyor. Diş çikarıyor o yüzden sürekli kulagını çekiyor yapıyorda yapıyor
(2,793 puan) tarafından
Yaa maşallah kuzumm
0 oy
tarafından
5gun.once 9a girdi müzik sesi duyunca oynuyor cilve yapiyor kendi kendne tribe giriyor utanıyorsa evi geziyor ayağa kalkmya calisyor 
(2,793 puan) tarafından
Bizimki de oynuyo müzik sesi duyunca yaa oynak resmen :Dd bizde de daha emekleme sürünme yok ama ayağa kalkma çabası çok fazla otururken kalkmaya çalışıyor sonra yapışıyor yere
tarafından
Hahaah yapr yapr zamanla şimdi tutamıyoruz evi geziyor fenalik
0 oy
(54 puan) tarafından
Benmki 9 aylık ama karnımda:;)) 
(2,793 puan) tarafından
Ya maşallah kuzum:)
(54 puan) tarafından
O da orda yaramazlık yapıyor teyzesi :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 85 göst.