0 oy
141 göst.
Aile kategorisinde (395 puan) tarafından
Kozlar doğum sancısı nasıl başlar ilk gebelikte suyum geldi suni sancı almıştım 3 4 gündür kasılmalar vardı biraz önce de bakkala gittim bıçak saplanması gibi bir agrı geldi önce sonra gitti geri geldi böyle çok az bi sancım var suanlık geliyor gidiyor sizce doğum sancısı böyle mi başlar sizin nasıl başlamıştı

5 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından
Evet öyle başlıyor ama sürekli gelip giden ağrılar olmali şiddetli bel ağrısı olmalı
(607 puan) tarafından
Diğeri kaç yaşında , geçtiğine göre gerçek degilmisti :) Allah kurtarsın
(395 puan) tarafından
Evet geçti şuan bir agrım yok şükür :) diğeri de 23 aylık
(607 puan) tarafından
Oyy kuzum Allah sana bağışlasın ikisinide ☺️
(395 puan) tarafından
Allah razı olsun senin çocuklarınıza sana bağışlasın rabbim :)
(607 puan) tarafından
Amin canım amin cümlemizin evladını :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

bilmiyorum ki benim hic agrim sizim olmadan kontrole diye gidip suni verip doğurttular suni ağrısını biliyorum

bilen yardımcı olur inşallah 
0 oy
tarafından
Benim üçuncu bebeğim de sancım elimin ayağımın kesilmesi ile belimle Karnıma ani bir acının girdiği ile başlamıştı daha sonra oturup kalkmakta karnımın sağ ve sol taraflarına ve alt bölgeye ağrılar girmeye başlamıştı daha sonra belimin tam ortasında bir sancı başlamıştı sanki biri böyle çekiyor gibi acayip bir acıydı ve karnım kasıldı  böyle karnım taş gibi oldu karnım bana ağır gelmeye başladı ve Karnıma alt taraftan tutup böyle yukarı kaldırmaya başladım ve iki büklümdüm sancıda
(395 puan) tarafından
Aynı suan benim durumum sadece bele daha gelmedi o şiddet
tarafından
Karnın taş gbiyse ağırsa doğum agrin var
(395 puan) tarafından
Karnım taş gibi oldu ama bebek hareketli hala
tarafından
Harekt eder zaten ama çok degl böyle aman aman hızlı dgl
0 oy
tarafından
Canım benim gece başladı uyumak üzereydim karnım sertleşti tahmini 5 dakikada bir çok şiddetli sancım oluyordu duş aldım ama daha da arttı hastaneye gittim doğum başlamış demişlerdi
(395 puan) tarafından
Direk 5 dakikada bir mi geldi sancınız  yoksa işte saatte bir geliyordu yavaş yavaş artmaya mı başladı
tarafından
Yok canım yatağa uzandım dua ediyodum başladı beş dakika da bir sancı giriyordu anladım direk zaten tam 39 hafta 6 gündü eşimi uyandırdım gittim doğum başlamış dediler ama iki günde doguramadim Sıkıntı vardı bende biraz açılma olmadı ve rahim ağzı kalınlığı vardı bende
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Duş al canım eğer sancın geçerse yalancı sancıdır geçmez artarsa doğum sancısıdır 
(395 puan) tarafından
Bir süre sonra geçti agrım ama okadar kendimi farklı hissediyorum ki psikolojik mi bilmem kafamı nereye koyarsam uyurum çok yorgun hissediyorum
(4,103 puan) tarafından
Kolay değil canım son zamanların iyice de ağırlaşmışsındır havalarda sıcak onun da etkisi vardır illa ki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,806 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 160 göst.
29 Ağustos 2021 Aile kategorisinde hanimeli (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Beyza.0943 (8 puan) tarafından soruldu